Skip to main content

Betfair Login Guide

Førstehåndsindtrykket er altid vigtigt og derfor har vi skrevet denne Betfair login anmeldelse. Her fokuserer vi udelukkende på hvordan du kan oprette en konto hos Betfair med et risikofrit spil på 550 kr. Læs alt hvad du bør vide nedenfor.100% til 1000 kr.
Indskud 100 kr.
Licens:
MGA
App Download:
Apple Android
Kontaktmulighed:
chat phone email
Betalingsmetoder:
mastercard
neteller
paypal
paysafecard
skrill
visa
Generelle Fakta:
  • Eksklusiv tipsters spillebørs
  • Boostede odds hver dag
  • Stort udvalg af live odds
100% til 1000 kr.
Indskud 100 kr.
Licens MGA
App
Apple Android
Kontakt
chat phone email
  • Eksklusiv tipsters spillebørs
  • Boostede odds hver dag
  • Stort udvalg af live odds
mastercard
neteller
paypal
paysafecard
skrill
visa

Betfair login: Alt du skal vide

Først og fremmest skal du tillade at du kan åbne pop-up vinduer hos Betfair. Der er nogle personer, som har blokeret den valgmulighed i deres browser. Du behøver ikke at ændre dine indstillinger hundrede procent. Det er nok blot at tillade pop-up-vinduer fra Betfair. Bare rolig, der er tale om en tryg og sikker side med licens fra Spillemyndigheden i Danmark.

Når du trykker på ”tilmeld dig nu”, åbner der et nyt vindue. Her skal du igennem to trin. Det er nemt og overskueligt da det direkte fremgår at det første trin handler om din tilmelding, men trin nummer to handler om at filføje penge og spille.

Trin 1: Udfyld formularen

I oprettelsesformularen skal du udfylde følgende data: køn, fornavn, efternavn, fødselsdato, land, E-mail-adresse.

Betfair registrering

Registrering hos Betfair er lynhurtigt.

Derudover skal du acceptere vilkår og betingelser samt fortrolighedspolitikken med fluebenet. De fleste hakker det blot af for at markere det som læst. Det har vi ærligt talt også gjort på andre sider, men vi anbefaler i høj grad at du læser dem.

Vi anbefaler også at du tilmelder dig nyhedsbrevet. På den måde kan du altid få nys om de seneste bonusser. Vi har været oprettet hos Betfair i et stykke tid, og sender ikke utroligt mange e-mails. Desuden kan du også nemt afmelde dig nyhedsbrevet, hvis du får lyst til det.

Trin 2: Tilføj penge og spil

Når du har udfyldt formularen med dine personlige oplysninger, skal du vælge en betalingsmetode. Du skal vælge den samme metode til både indbetaling og udbetaling. Hvis du ønsker at oprette dig med bonussen med et risikofrit spil på 550 kroner, skal du overføre 550 kroner i forbindelse med oprettelsen. Det vil sige at der ikke er tale om en indbetalingsbonus med en bestemt procentdel op til et vist beløb. Du skal overføre minimum 550 kroner. Klik dig videre til Betfair for at oprette en konto og læse meget mere om bonusbetingelserne.

Trin 3: Bekræft med NemID

Det er ikke et trin, som fremgår direkte i tilmeldingsformularen, men det er utroligt vigtigt. Husk at du skal bekræfte dit Betfair login med NemID, eller MitID, inden for 30 dage efter oprettelse af din konto. Vi anbefaler at gøre det med det samme.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg glemmer mit login?

Det er absolut ikke noget problem, hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode. Vi skal efterhånden have styr på så mange forskellige login, at det er forståeligt. Hos bookmakeren kan du nemt finde frem til dit brugernavn og/eller din adgangskode, hvis du har glemt dit Betfair login.

Betfair login fejl

Du får denne fejlmeddelelse, hvis du ikke kunne logge ind.

Du skal blot vælge enten adgangskode eller brugernavn der hvor der står ”har du glemt dit brugernavn / adgangskode”?

Betfair: Kundeservice

Du kan også kontakte Betfair support, hvis du har spørgsmål til fx at logge ind eller at oprette en konto. Mens du ikke kan finde live chatten direkte på deres forside, er den bestemt tilgængelig. Du skal blot klikke på “hjælp”, som er i den øverste venstre del af skærmen, når du er på din computer. Placeringen kan være anerledes på din mobil. I hjælpesektionen kan du klikke på “kontakt os”.

Betfair kundeservice

Betfair kundeservice er tilgængelig 24/7 via live chat.

På den måde kan du skrive til live chatten, som er tilgængelig alle ugens dage mellem klokken 10.00 og 19.00.

Betfair mobil login

Du kan også benytte dit Betfair login på din mobiltelefon. Der kan du besøge siden enten i din mobile browser eller via deres app, som du kan downloade i App Store til iOS eller Google Play Store til Android.

Betfair login

Sådan ser login-området hos Betfair ud. Du skal blot indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

Hvor mange konti kan jeg have hos Betfair?

Du kan “kun” have en konto hos Betfair. Det vil sige at du ikke kan oprette flere konti. Sådan er det hos alle bookmakere med dansk licens. Blandt andet er det fordi at du “kun” kan oprette dig med velkomstbonus en gang.

Ægte kommentarer fra ægte tipsters

Nedenfor kan du læse vurderinger af andre brugere, som også har en konto hos Betfair.

Mie: Jeg formåede at åbne min konto hos Betfair i løbet af 2 minutter. Det var så hurtigt, og jeg er glad for at jeg gjorde det.

Torben: Det er fedt at kunne logge ind på Betfair med deres app uden at skulle logge ind med NemID. Jeg gider ikke at logge ind med mit nøglekort hver gang.

Samlet Betfair login anmeldelse

Det er super nemt at oprette en konto hos Betfair og du kan som sagt nyde en velkomstbonus på 550 kroner med et risikofrit spil. Du kan nyde deres odds både på desktop-enheder samt mobilen med deres mobilvenlige side i din browser og den tilgængelige mobile app til Android og iOS. Alt i alt en fin oplevelse med at oprette en Betfair konto.

Ofte stillede spørgsmål om Betfair login

Nedenfor kan du få svar på et par FAQ om at oprette en konto hos Betfair.

Det er et krav fra Spillemyndigheden i Danmark at du verificerer din identitet med MitID eller NemID.
Du kan downloade deres Betfair mobil app og nyde odds uden NemID. Dog skal du altid sørger for at verificere din identitet med.

Vores testrapporter om betfair

EmneordTest
Anmeldelsebetfair Anmeldelse
Bonusbetfair Bonus
Appbetfair App
Loginbetfair Login


Var det nyttigt?
[Total: 1 Average: 5]