VI ❤ SPORTSVÆDDEMÅL

Halvleg fuldtid spil

Betting verden byder på et væld af forskellige oddsmarkeder, som man kan dykke ned i efter behag. De mest kendte er dog naturligvis spil på kampvinder, handicapspil, målspil og det endelige resultat, men et andet spændende bet er det såkaldte halvleg fuldtids væddemål. Vi kigger her på hvilken spiltype halvleg fuldtid er for en størrelse og vi ser på hvordan man placerer væddemål af denne slags hos en bookmaker.

anders
Redaktør
enrico
Tjekket af
  • Enrico
Offentliggjort

28.11.2023

Opdateret

17.01.2024

halvleg fuldtid banner

Forklaring af halvleg fuldtids væddemål

Et halvleg fuldtid væddemål er et spil man ofte støder på i fodbold, selvom det også kan spilles i andre sportsgrene, hvor kampen indeholder to halvlege. Endda i amerikansk fodbold, som faktisk opererer med halvleg fuldtid på trods af sine fire quarters.

Selvom det hedder halvleg fuldtid, så er der ikke tale om et dobbelt væddemål. Man spiller ikke et første bet på første halvleg og et nyt bet på slutresultatet. Det samlede bet udgør en forudsigelse af stillingen ved første halvleg og selve slutresultatet af kampen.

Der findes i alt 9 mulige halvleg fuldtids udfald. De er som følger:

  • 1/1
  • 1/X
  • 1/2
  • X/1
  • X/X
  • X/2
  • 2/1
  • 2/X
  • 2/2

Et 1-tal markerer at det pågældende hjemmehold har vundet første halvleg eller vinder kampen til sidst. X’et markerer at første halvleg er endt uafgjort eller at hele kampen ender uafgjort. 2-tallet markerer at udeholdet har vundet halvlegen eller at udeholdet har vundet kampen.

Du placerer væddemål i halvleg fuldtids spil på følgende måde

For at placere et væddemål på halvleg fuldtid i eksempelvis en fodboldkamp, skal du logge ind på din bookmaker og have penge på din konto. Du kan også oprette dig som ny spiller på en bookmaker og udnytte deres bonus til at spille dit halvleg fultids bet.

Når du er logget ind, skal du blot klikke på det fodboldopgør, du ønsker at spille på. Når du klikker på kampen vil samtlige oddsmarkeder dukke op, og du skal her så vælge halvleg fuldtids væddemål.

På selve oddsmarkedet vil du finde alle de 9 udfald og de dertilhørende odds på de respektive udfald. Det er faktisk muligt at kombinere udfaldet af to, tre kampe eller flere på en betting kupon, så man spiller flere halvleg fuldtidsvæddemål for at få højere odds.

Når du har fundet oddsene, du ønsker at foretage betting på, så placerer du din indsats ved at vælge den mængde penge, du vil spille, og klikker dit bet til godkendelse.

Betting strategi til halvleg/fuldtids væddemål

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din betting, så kan du eksempelvis læse op på de pågældende hold i den respektive kamp. Måske er der tale om et hold, som har for vane at starte første halvleg dårligt, men som altid ender med at vinde kampen til sidst. Her kunne man eksempelvis lure på et bet hvor det pågældende hold er bagud ved pausen eller hvor det står uafgjort. Man får nemlig høje odds, hvis udfaldet viger fra det mest sandsynlige.

Du kan også læse op på indbyrdes statistik for at se, om der er et vist historisk mønster i halvleg/fuldtids udfaldene på den pågældende kamp. Måske har hjemmeholdet for vane at komme bagud inden halvlegen for så at hente en sejr hjem efter pausen.

Udover det er der to ting, som også kan spille ind på udfaldene i halvleg/fuldtids bets. Det ene er situationen omkring seneste skader på hvert hold samt de mulige startopstillinger for at se, om der er noget i denne info, der kan pege på en særlig kombination af udfald.

En betting strategi er ikke ensbetydende med at man kan tjene penge på sine bets, men det er altid klogere at gå strategisk til værks.

Altid høje odds hvis kampen ender uafgjort

Det højeste odds på halvleg/fuldtidsspil finder man naturligvis på de mest usandsynlige kampudfald. Hvis hjemmeholdet er storfavorit forventes udeholdet hverken at føre ved pausen eller at vinde de respektive kampe. Hvis udeholdet her formår at holde favoritten fra fadet første halvleg eller sågar helt til slut, så vil man her kunne score et højt odds. Det højeste odds ville dog forekomme på et udfald, hvor det undertippede hold er bagud ved pausen, men ender med at vende kampen til sejr i anden halvleg. Overordnet set er der dog altid høje odds på et halvleg/fuldtidsspil hvis kampen ender uafgjort.

Var det nyttigt?
[Total: 1 Average: 5]