Skip to main content

888sport Bonus og bonuskode 2023

Vores eksperter på oddsbonus360 har været en tur omkring 888sport for at analysere bookmakerens udbud af bonusser. Som spiller på det danske marked er det altid rart at kunne starte sit betting-eventyr på en ny spilleside med en lukrativ bonus. Men den skal også være fair og have de rette vilkår og betingelser.

Hvis du ikke selv har styr på det med småt, så har vores spileksperter det. I denne 888sport anmeldelse går de nemlig i dybden med 888sport bonus udbud og kigger på alt lige fra 888sport velkomstbonus til 888sport bonuskode og løbende kampagner for allerede tilmeldte spillere på sportsbetting-siden.

Maksbonus:1000 kr
Procent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendigt
Mind. indbetaling:100 kr
Mindste odds:1,50
Omsætningskrav:5 x
Tidskravet:60 dage
Betalingsmetoder:Mastercard, VISA, Trustly eller ApplePay

888sport velkomstbonus i detaljer

888sport logoStort set alle bookmakere i Danmark kører med et velkomsttilbud for alle nye spillere. Således også 888sport. En 888sport anmeldelse vil ikke være en fyldestgørende anmeldelse, hvis ikke man går tilpas i dybden med den pågældende sportsbonus. Derfor har vores spileksperter naturligvis endevendt alle forhold, vilkår og betingelser i den bonus som 888sport tilbyder.

Der er som udgangspunkt tale om en 100% indbetalingsbonus på op til 1000 kroner, som aktiveres på de nye spilleres første indbetaling. Der skal minimum foretages en indbetaling på 50 kroner for at aktivere bonustilbuddet og der kan maksimalt hentes 1000 kroner i bonusbeløb. Indsætter man et beløb mellem 50 og 1000 kroner, så tilbyder 888sport præcist samme beløb i bonus. Bonussen kunne også minde om en freebet bonus, eftersom man får tildelt ekstra bonuspenge som man kan foretage et ekstra bet eller flere ekstra bets med.

Bonusbeløbet indsættes først på spillerens konto hos 888sport, når han eller hun har omsat den første indbetaling to gange. Gennemspil af indbetaling skal iøvrigt foregå til odds 1,50 eller derover.

Selve velkomstbonussen kan først udbetales til spillerens egen bankkonto, når denne har gennemspillet bonusbeløbet 5 gange på væddemål til odds 1,50 eller derover. Her er der frit valg til spil på alle sportsgrene lige fra dansk fodbold til tennis betting, og fra golf til basketball. Eneste krav er, at oddsene på de samlede væddemål er på 1,50 eller over.

Det er også vigtigt at slå fast, at hverken indbetalinger med PayPal, Paysafecard, Neteller, Muchbetter eller Skrill vil kunne aktivere velkomsttilbuddet. Hvis man ønsker at få fingrene i bonussen skal man indbetale penge med eksempelvis Mastercard, VISA, Trustly eller ApplePay.

Spilleren har iøvrigt 60 dage til at finde odds på sportsgrene, som man kan gennemspille bonussen på.

Fordele og ulemper ved 888sport bonus

  • 1000 kroner i bonus
  • Ingen krav om valg af betting typer
  • Forholdsvist lavt odds i omsætningskravet
  • Stort udbud af konkurrencedygtige odds

  • Omsætningskrav på både første indbetaling og bonusbeløb

5 enkle trin til at få fat i 888sports startbonus

Hvis du selv kunne være fristet af at prøve 888sport af og starte ud med deres 888sport velkomstbonus, så har vores spileksperter allerede banet vejen for dig. De har selv tilmeldt sig spillesiden og oprettet en konto og gjort krav på bonussen. Du skal derfor blot indtaste 888sports hjemmeside og følge nedenstående trin for at få fat i startbonussen:

  1. Klik på 888sports velkomstbonuslink øverst på hovedsiden.
  2. Indtast dine personlige oplysninger for at oprette en konto hos 888sport.
  3. Foretag dit første indskud på mellem 50 og 1000 kroner.
  4. Modtag pengene i bonus, når du har lavet dit kvalificerende væddemåle.
  5. Begyndt at foretage væddemål med din bonus.

Bookmakeren 888sport tilbyder betting på samtlige sportsgrene i verden, så der vil være mulighed for at foretage forskellige væddemål på et hav af internationale såvel som lokale sportsmarkeder fra store og mindre ligaer i alt lige fra tennis, fodbold, håndbold, basketball, ishockey og meget meget mere.

Skal man benytte en 888sport bonuskode maj 2023?

For øjeblikket skal man ikke benytte nogen form for bonus kode eller kampagnekode for at aktivere 888sports betting bonus til nye kunder. Mange bookmakere introducerer dog til tider bonuskoder til deres velkomstbonusser og løbende bonusser. 888sport har tidligere selv benyttet en hel del koder til deres kampagner, så det er ikke utænkeligt at det vil forekomme igen. Når det eventuelt sker, vil du som spiller kunne finde enhver aktuel kampagnekode her, da vores spileksperter løbende monitorerer spillemarkedet for nye koder fra alle de vigtige bookmakere rundt om i verden og anfører dem her på hjemmesiden.

Vilkår og betingelser for 888sport velkomstbonuss

En ny bookmaker såvel som enhver etableret betting sider vil til enhver tid have visse vilkår og betingelser for sine bonusser. Det har 888 også for sine poker, casino og sportsbettingbonusser. Vi dykker her ned i de særlige krav til den aktuelle startbonus til sports betting på spillesiden.

Der er opereres med en mindsteindbetaling som alle bookmakere på markedet

888sport kræver, at man som spiller skal foretage et første indskud på minimum 50 kroner for at kunne aktivere startbonussen. Indbetaler man færre penge, vil man desværre miste retten til denne engangsbonus.


Gennemspil af indbetaling og bonusbeløb skal spilles til et minimumodds

Der stilles også krav til det odds, man spiller på i forbindelse med omsætningen af både førsteindbetalingen og bonusbeløbet. Når man gennemspiller de to beløb, skal det foregå på væddemål med et samlet odds på 1,50 eller derover.


Gennemspil af startbonussen på konkurrencedygtige odds

888sport kræver, at førsteindskuddet gennemspilles to gange, mens bonuspengene gennemspilles fem gange. Det kan dog heldigvis foregå på ganske stærke odds, da 888sport levererer en høj tilbagebetalingsprocent på mange sportsmarkeder.


Ingen krav til valg af sportsmarked ved omsætning af bonus

Som spiller skal man heller ikke bekymre sig om hvilke kampe, man spiller på på sit første bet ved gennemspil af førsteindskud og bonus. Dit første væddemål kan være på alt stort set alt, da 888 leverer odds og kan udbyde spil på alt lige fra alverdens fodbold ligaer, tennis turneringer, golf, basketball og et hav af anden underholdning indenfor sportsverden. Du kan finde alle de tilgængelige sportsmarkeder i venstre side af spilleskærmen.


Tidskravet til startbonussen

888 stiller også som betingelse, at man som spiller ikke overskrider tidsgrænsen på 60 dage for gennemspil af startbonussen. Har man ikke mødt kravene for omsætning af indskud og odds bonus, så frafalder bonusretten.

888sports startbonus til sammenligning med de mange bookmakere på det danske marked

Ser man udelukkende på 888sports betting bonuspakke til nye spillere uden at sammenligne den med andre bonusser på markedet, så får man ikke rigtigt det fulde billede af bonussens potentiale eller mangel på samme.

Vores spileksperter har analyseret og vurderet de fleste bookmakere og deres bonuspakker på markedet. De er derfor i en gunstig position til at kunne sammenligne markedets bonusser med hinanden. Og netop derfor også sammenligne 888sports med resten af markedet. I den sammenligning er vores ekspertpanel kommet frem til følgende.

888sport LogoBet365 LogoComeon LogoBwin Logo
Maksbonus:100 €1000 kr1000 kr1000 kr
Procent:100%100%100%100%
Mindste Odds:1,501,201,801,01
Tidskravet:60 dage30 dage60 dage7 dage
Omsætningskrav:5 x/5 x1 x

888sport byder ind med en passende bonussum, der faktisk er det danske licensmarkeds største. Man kan få 1000 kroner i startbonus hos denne bookmaker, som det er også tilfældet hos eksempelvis Bet365, der tilbyder 1000 kroner i væddemålskreditter, samt Unibet der også byder ind med 1000 kroner i velkomstpakke.

Gennemspilskravet på 888sports bettingbonus er samlet set på x7 (x2 for første indskud og x5 for bonusbeløbet). Det er faktisk en bedre bonusaftale end eksempelvis Bwin, der kræver at bonussen gennemspilles hele 10 gange. Det samme gør sig gældende for ComeOns betting tilbud nye kunder. Her skal man gennemspille indskud 5 gange og bonusbeløbet 5 gange.

888sport har også forholdsvis fair krav til de odds, man skal gennemspille sine bonuspenge på. 888sport kræver, at dit kvalificerende væddemål til bonussen er på minimum 1,50, mens eksempelvis ComeOn kræver, at dit kvalificerende væddemål skal spilles på et samlet odds på 1,80 eller derover. Dog har Unibet et minimum odds på 1,40.

På nuværende tidspunkt ser 888sports startbonus alt i alt ganske fornuftig ud, når man sammenligner den med bonusser, som florerer lige nu på andre sportsbetting-sider.

888sport kampagner til eksisterende spillere

Mange onlinebookmakere forsøder også tilværelsen for de allerede tilmeldte kunder på spillesiden. Det samme gør sig gældende hos 888sport. Vi dykker her ned i de væsentligste kampagner for eksisterende kunder.

Bet builder funktion

Som spiller kan man nyde godt af den såkaldte byg dit bet funktion, som visse andre sportsbetting-platforme også tilbyder. Her har 888 sport gjort det muligt at foretage bets på flere forskellige udfald, som man tidligere ikke har kunnet kombinere. Der kan kombineres live betting med pregame kampe, og der kan kombineres udfald indenfor samme sportsbegivenhed.

Bet booster

Eksisterende kunder kan også nyde godt af betbooster-funktionen, hvor 888sport hver dag skruer op for tilbagebetalingsprocenten på udvalgte sportsbegivenheder, således at man her kan hente højere odds end normalt.

Særlig krav til kvalificerende indbetalinger

Der gælder også specifikke krav til valg af indbetalingsmetode, når man skal udløse sin bonus. Man kan nemlig ikke benytte PayPal, Skrill, Neteller og Muchbetter til som betalingsmetode ved det kvalificerende førsteindskud. Det gælder uanset om man indsætter penge via 888sport app eller via hjemmesiden på computeren. De gældende betalingsmetoder til brug ved velkomstbonussen er: Mastercard, VISA, Trustly og ApplePay.

Konklusion

konklusion ikonHvis du ikke allerede har bemærket det, er der tale om en meget positiv anmeldelse af denne bookmaker. De har alt hvad en spilleside skal byde på. Der er casino, poker, og odds. Du kan både nyde spil på mobilen med din mobile browser, eller din mobile app, eller surfe på siden med din computer.

En god bookmaker som 888 sørger for at det er en brugervenlig oplevelse, og det har de bestemt sørget for. Gode bookmakere giver også mange bonustilbud, og det har 888 også sørget for. Du kan oprette dig med et ekstra bet på op til 500 kroner til betting eller kigge på deres velkomstbonustilbud til casino og poker. Derudover er der det nævnte VIP-program og mange andre kampagner. Vi kunne blive ved med at remse op hvorfor der er tale om en glimrende bookmaker, men det er bedre at du blot oplever det selv.

Ofte stillede spørgsmål om 888 bonussen

Du kan kun oprette dig med én velkomstbonus hos 888 dk.
Nye medlemmer, som opfylder regler og vilkår samt bonusbetingelserne.
Du skal indtaste bonuskoden “500BACK”, hvis du vælger sportsbonussen.
Der er også andre kampagner, som du kan få med en konto hos 888sport.
Ja, du kan downloade deres 888 mobile app og få bonus.
Klik dig videre fra denne anmeldelse og opret en bruger med bonus hos 888 dk.

Vores testrapporter om 888sport

EmneordTest
Anmeldelse888sport Anmeldelse
Bonus888sport Bonus
App888sport App


Var det nyttigt?
[Total: 1 Average: 5]