Skip to main content

888Sport Bonus Vurdering

Sådan opretter du dig med 888Sport velkomsttilbuddet

Du kan meget nemt og hurtigt komme i gang med at spille med 888sport bonus. Faktisk bør det ikke tage dig mere end fem minutter at oprette en konto. Du kan følge de trin, som vi har indikeret nedenfor.

Testresultat


500% til 500 kr.
Indskud 100 kr.
Velkomstbonus:

500 kr.

Bonusbetingelser:
0x Bonus
N/A Citat
30 Dage
Bonuskode:
Ikke påkrævet
Betalingsmetoder:
mastercard
neteller
paysafecard
skrill
trustly
visa
500% til 500 kr.
Indskud 100 kr.
Bonus

500 kr.

Bonuskode Ikke påkrævet
Betingelser 0x Omsætning
N/A Citat
30 Dage
mastercard
neteller
paysafecard
skrill
trustly
visa

Klik dig videre til 888Sport

Først og fremmest skal du klikke dig videre til siden med sports betting. Det kan du gøre via et vilkårligt link i denne anmeldelse. Vi anbefaler altid at du klikker dig videre herfra. Det skyldes at vi altid sørger for at anmelde den ægte udgave af bookmakere på nettet. Derfor sikrer du at du ender på den korrekte version af 888sport til det danske spillemarked.

Vælg “tilmeld dig nu”

Når du er hos 888sport, skal du klikke på valgmuligheden for “tilmeld dig nu”. Den bør figurere flere steder på siden. Placeringen afhænger om du besøger deres side via din mobile browser eller på din computer.

Du kan også oprette en konto med deres 888sport app. Dog anbefaler vi at du gør det med desktop-versionen, hvis du allerede sidder med din computer. På den måde kan du verificere din identitet med NemID med det samme.

Udfyld oprettelsesformularen med 888Sport bonus kode

Når du har klikket på valgmuligheden for tilmelding, vil du se en oprettelsesformular. Oprettelsesformularen består af tre forskellige trin. Først skal du indtaste fornavn, efternavn, fødselsdato, køn og dit CPR-nummer. I resten af formularen skal du angive forventede spilforbrug og lignende. Derudover skal du også indtaste din 888Sport bonuskode “500Back” for at dit odds tilbud.

Nuværende 888sport bonuskode

888sport Bonuskode: 500BACK

Overfør minimum 100 kroner

Længere nede vil du kunne læse at du kan få op til 500 kroner tilbage som et ekstra bet. Det er en velkomstbonus til nye medlemmer, som kræver en minimumsindbetaling på 100 kroner. Derfor skal du vælge indbetalingsmetode og overføre mindst 100 kroner, hvis du har lyst til at oprette dig med den sportsbonus. Du kan som sagt få op til 500 kroner, hvis du vælger at overføre 500 kroner i forbindelse med oprettelse hos 888 dk.

Bekræft din konto med NemID

Når du har oprettet din konto, valgt indbetalingsmetode, og overført dit første indskud, skal du verificere din identitet. Det foregår med NemID eller MitID alt efter hvad du har. De fleste danskere er allerede skiftet over til MitID, men du kan også bekræfte din identitet med NemID. Det vigtigste er at du sørger for at gøre det inden for 30 dage efter oprettelsen, da det er et lovmæssigt krav. Vi anbefaler at du gør det den samme dag, som du har har oprettet dig hos 888 dk.

Tjek bonusbetingelserne

Minimumsindbetalingen og verificering med NemID/MitID er blot to eksempler på betingelser både for oprettelse og bonus. Der er flere bonusbetingelser, som du skal være opmærksom på. Derfor bør du tjekke bonusbetingelserne, hvis du ikke allerede har gjort det før oprettelsen. Det er det sidste trin i oprettelsesprocessen, før du placerer dit første bet. Spring endelig ikke dette trin over, da det er med til at sikre at du bibeholder din bonus og at du kan få dit ekstra bet samt eventuelle gevinster.

888Sport velkomstbonus

Kort overblik

På skrivende fod er der et velkomsttilbud på et ekstra bet på op til 500 kroner med 888sport bonuskoden “500BACK”. Det betyder at bookmakeren giver dig et ekstra sportsvæddemål, hvis du spiller på odds og væddemålet tabes.

888sport velkomstbonus

Velkomstbonussen fra 888sport er på hele 500 KR.

  • Udelukkende velkomstbonus til nye medlemmer. Det vil sige du ikke kan få bonustilbuddet, hvis du er tilmeldt hos 888Sport, 888Casino eller 888Poker.
  • Du skal placere dit kvalificerende væddemål inden for 30 dage efter oprettelse af din konto.
  • Du kan få et ekstra bet på mellem 100 og 500 kroner alt afhængigt af din første indbetaling.
  • Andre vilkår og betingelser gælder, og du bør læse bonusbetingelserne i forbindelse med oprettelsen.

Der er flere positive ting ved denne kampagne. Mest af alt er det positivt at du måske føler dig mindre presset med det første væddemål. Det er naturligvis aldrig en god ide at tage for let på tingene, og du bør tage det seriøst. Dog kan du måske føle dig mindre presset, når du ved at du kan få en chance til, hvis du taber dit første væddemål.

Desuden er der tale om en kampagne, der inkluderer alle sportsgrene med både live betting og pre-match. Du skal blot undgå at spille på virtuel sport. Dermed kan du spille på amerikansk fodbold, europæisk fodbold, håndbold, golf, tennis eller hvad du ellers har lyst til.

Det er også meget positivt at der ikke er gennemspilskrav. Hvis du taber dit kvalificerende væddemål, får du et ekstra bet. Dermed får du mulighed for at spille på fodbold eller andre sportsgrene, og vinder de det eller de væddemål, kan du udbetale gevinsterne med det samme. Du kan naturligvis også vælge at satse dem igen på andre 888sport odds.

Det bør du undgå når du opretter dig med 888Sport velkomstbonus

Hos 888Sport fremgår det klart og tydeligt hvilke væddemål eller andre forhold, der ikke er kvalificerende til denne velkomstbonus. Det er derfor at vi igen og igen understreger hvor vigtigt det er at læse bonusbetingelserne. Der kan du blandt andet læse følgende.

Cash out-væddemål, Ekstra Bet og væddemål, som placeres med en kupon med Profit Boost er ikke kvalificerende. Annullerede væddemål, samt væddemål, som allerede er blevet udbetalt gælder heller ikke. Du kan heller ikke spille på virtuel sport med denne kampagne. Desuden kvalificerer indbetaling med Skrill, PaySafeCard, PayPal eller Neteller sig heller ikke til bonustilbuddet.

Måske virker det en smule forvirrende, men så længe at du læser vilkår og betingelser for din 888sport bonus, bør det være meget simpelt. Hvis du har flere spørgsmål, kan du også nemt og hurtigt kontakte supporten. Det er bedre at du får svar på dine spørgsmål end at du risikerer at miste din bonus.

Top 8 tips til at nyde dit 888 odds velkomsttilbud

Temaet er 8, hvis du ikke allerede har set det. Derfor har vi naturligvis valgt at dele otte tips til hvordan du kan nyde mest gavn af dit ekstra bet, hvis du taber dit første kvalificerende væddemål.

Pas på med betting efter tab

Dette er en velkomstkampagne, som fokuserer på at give dig et ekstra bet. Derfor er det vigtigt at vi fremhæver at du bør passe på, når du har tabt sportsvæddemål. Der er flere, som hurtigt prøver på at indhente det tabte, når et sportsvæddemål ikke går som forventet. Her er det vigtigt at slå koldt vand i blodet og at tage den med ro. Der er ingen, som siger at du absolut skal placere et sportsvæddemål i den første time efter at du har tabt sportsvæddemålet. Det gælder især hvis du har spillet på dit yndlingshold og de har tabt. Der vil du sikkert være i dårligt humør, og så er det bedre at du venter til at du er faldet ned igen.

Overvej live betting

Der er mange som siger at live betting er der hvor du kan nyde den højeste teoretiske tilbagebetalingsprocent. Det skyldes at der er en højere RTP, når du er så tæt som muligt på en kamp. Derfor kan du overveje at bruge din bonus hos 888 dk til live odds.

Fokuser på en sportsgren

Vi anbefaler altid at fokusere på en sport, når du spiller på betting. Fremfor at spille på en enkelt kamp i NHL og derefter spille på Wimbledon, vil du ofte få mere ud af at blive ekspert på en bestemt fodboldklub. Det behøver ikke nødvendigvis at være en stor fodboldklub. Du kan naturligvis også vælge et hold fra en af de mindre ligaer. Det vigtigste er at du udvælger en klub eller spiller og fokuserer på det i løbet af mindst en sæson. Jo mere tid, jo bedre, da du kan benytte alt din viden til din online betting.

Spil på fodbold

Du skal naturligvis ikke spille på fodbold, hvis det ikke interesserer dig. Sidder du dog og overvejer om du skal spille på fodbold eller en anden sportsgren, kan det måske være en god ide at vælge førstnævnte. Der er tale om verdens største tilskuersport og dermed er der flest odds og mest tilgængelig statistik.

Spil ikke med hjertet

Det virker meget åbenlyst, men vi synes altså at det er et godt tip. Husk aldrig at spille med hjertet. Det kommer du ikke langt med. Du bør altid objektivt analysere mulige odds og bruge den analyse til at komme frem til hvad du vil spille på. Har du svært ved at undgå at spille med hjertet, anbefaler vi at du spiller på et andet hold end din yndlingsklub. Det kan også hjælpe at læse ekspertråd og forudsigelser fra andre tipsters. Husk at spille på det, som du tror vil ske, og ikke det, som du håber vil ske.

Sammenlign odds

Det er en god ide at sammenligne odds hos forskellige bookmakere. Du bør aldrig bruge en bonus blot for at bruge pengene. Det er altid bedst at være smart med dine spil på alle kampe både med og uden bonus. Tjek derfor gerne sammenligning af de odds, som du planlægger at spille på. Husk at andre betting sider ofte også har velkomsttilbud og at du kan oprette dig med dem. Det er blot vigtigt at du husker at spille ansvarligt og at du kun spiller for de penge, som du har råd til at bruge på online betting.

Der skal nok komme flere kampagner

Her på denne side vil du læse flere gange at 888 er meget gavmilde med tilbud. Derfor bør du ikke føle dig presset til at indbetale 500 kroner fordi du bare skal have hele bonussen. Du bør kun overføre det beløb, som du har det fint med at indbetale og spille for. Der skal nok komme flere tilbud i fremtiden, så du kommer nok ikke til at gå glip af noget.

Fastsæt en grænse

Det kan være en god ide at fastsætte en grænse for indbetaling eller indsatser. Måske føler du at du sagtens kan styre dit spil, men der er intet galt med at få hjælp. Det er nærmest værre at afvise hjælp bare når du er for stolt til at tage imod det. Derfor kan du som sagt overveje at indstille en grænse for fx hvor meget du max kan indbetale på en måned eller lignende.

Ulemper ved 888 odds bonussen

Det er svært at sætte en finger på odds bonussen til nye medlemmer. Først og fremmest er der ingen gennemspilskrav, og det er meget positivt. Man kan sige at det eneste negative er at der er visse væddemål, som ikke gælder.

Dog er det kun en ulempe at du ikke kan benytte den på virtuel sport, da det er forståeligt at den ikke er gældende til andre former for bonus som fx cash-out. Måske er det også lidt ærgerligt at du ikke kan indbetale med Neteller, Skrill, PayPal eller PaySafeCard, hvis du foretrækker de metoder. Dog er det meget normalt at netop de betalingsmetoder er ekskluderede fra velkomstbonusser hos bookmakere, så derfor er det heller ikke en stor ulempe.

Andre bonusser hos 888 dk

Der er utroligt mange andre bonusser hos 888, da der er tale om et stort foretagende med poker, casino og odds. Nedenfor kan du se et lille udvalg af de forskellige kampagner til nye og eksisterende kunder. Husk altid at tjekke bonusbetingelserne.

888sport bonus for eksisterende kunder

Hos 888sport kan du altid deltage i fede kampagner.

8 rigtige

Hvis du er glad for fodbold betting, vil du sikkert nyde deres kampagne med 8 rigtige. Der handler det om at forudsige otte korrekte resultater i Premier League. Det er gratis at deltage, og derfor kan du nærmest lige så godt gøre det. Du har intet at tabe og ender du med at forudsige de korrekte resultater, kan du måske vinde de 1000 kroner, som der er på spil. Det er en gentagende kampagne, så du kan blive bedre og bedre til at analysere fodboldkampene og den viden kan du bruge på betting hos den samme side.

Daglige odds forbedringer

Hos 888 kommer de nærmest med daglige boost, forbedrede spilforslag og særlige væddemål. Det gør det ekstra spændende at spille på deres platform, og det er endnu et plus i denne bonusanmeldelse.

Casino tilbud til nye medlemmer

Hvis du ikke ønsker deres sportsbonus til nye medlemmer, kan du vælge mellem to tilbud til casino spil. Der er en velkomstgave med 30 REALSPIN til udvalgte spillemaskiner. Du kan også få 100 % op til 1000 kroner med indbetalingsbonus til casino. Naturligvis er der regler og vilkår, som du skal opfylde. Dem kan du tjekke ved at klikke dig videre til 888 Danmark fra denne side. Hvis du lander på sportssiden, skal du blot skifte til casino i det øverste højre hjørne.

Unik pokerbonus til nye medlemmer

Du kan også vælge en unik pokerbonus. Her kalder vi det et eksklusivt tilbud, da det er meget sjældent at der er pokerbonusser til nye medlemmer. Typisk har spillesider en sektion med poker, men bonussen gælder til spilleautomater. Sådan er det ikke hos 888 Danmark, der har en indbetalingsbonus på 100 % op til 1000 kroner til deres pokerspil. Ligesom med casino bonussen kan du klikke dig videre fra denne anmeldelse og læse om deres pokertilbud til nye medlemmer. Hvis du lander hos sportssiden, kan du skifte over til 888Poker i det øverste højre hjørne.

VIP Club 8888

Ikke alene er der masser af bonustilbud til nye medlemmer og de kampagner, som vi har gennemgået til sportssiden. Du kan også blive medlem af VIP Club 888. Igen er det et meget unikt koncept, da du indtjener point, når du spiller hos alle brands, som hører til 888 Danmark. Det vil sige at du samler dine loyalitetspoint for poker, odds og casino i VIP Club 888. Desuden kan du modtage invitationer til særlige events og du kan få hjælp fra din egen personlige VIP-assistent. Det er endnu et plus, som gør at vi er meget imponerede af den populære spilleside.

888sport bonusbetingelser

Der er ikke så mange bonusbetingelser, som du behøver at kende, når du opretter en konto hos 888Sport.

Du skal først og fremmest gennemføre en indbetaling på minimum 100 kroner med en betalingsmetode, som ikke er PayPal, Skrill, Neteller eller PaySafeCard.

Derefter skal du gennemføre et kvalificerende bet. Det er en indsats med de såkaldte “pengespil”, som kan placeres på ethvert sportsmarked udover virtuel sport. Dit kvalificerende væddemål skal placeres inden for 30 dage efter oprettelse af din konto.

Hvis dit væddemål tabes, får du et ekstra bet på op til 500 kroner. Du får naturligvis ikke noget ekstra bet, hvis du vinder væddemålet. Vi har allerede gennemgået hvilke væddemål, der ikke kvalificerer sig. I bund og grund er der tale om at dette tilbud ikke kan kombineres med andre kampagner og det er helt fair.

Bonusbetingelser for andre tilbud afhænger naturligvis af om der er tale om 888sport odds, casino, poker eller andet. Derfor giver det ikke meget mening at gennemgå de enkelte tilbud. Det er meget nemmere hvis du blot klikker dig videre til bookmakeren og tjekker de forskellige kampagner, som fanger din interesse.

888Sport bonuskoder

Hvorvidt du skal indtaste en kode for at få bonus hos 888 afhænger af hvilket bonustilbud du vælger. Du skal indtaste en bonuskode for at få 888sport bonus, mens det ikke er nødvendigt at indtaste en promokode for at få velkomsttilbuddet hos en af søstersiderne. Det beskriver vi klart og tydeligt nedenfor.

888sport bonuskode

Du skal indtaste bonuskoden “500Back”, hvis du ønsker at oprette dig med 888sport bonus. Det er altså meget vigtigt at du husker at indtaste den i forbindelse med oprettelsen.

Andre bonuskoder

Som sagt kan du også vælge at få bonus til casino enten med gratis spins eller indbetalingsbonus. Der er også et aktuelt bonustilbud til poker. Hvis du vælger en af de bonusser, skal du ikke indtaste en bonuskode. Husk som sagt at du kun kan vælge en velkomstbonus. Vælg derfor velkomstbonussen, fer passer mest til dig.

Hvad hvis jeg ikke modtager tilbuddet?

De fleste bør få deres bonus, så længe at de opfylder bonusbetingelserne. Det kan naturligvis hænde at du ikke får din bonus. Nedenfor kan du læse om hvad du kan gøre, hvis du ikke får dit velkomsttilbud.

Kig på bonusbetingelserne

Hvis du allerede har læst hele denne side, vil du vide hvor vigtigt det er at tjekke regler og vilkår for bonus. Har du endnu ikke læst dem, bør du kigge på bonusvilkårene. Der kan du blandt andet se hvad der gælder for de kvalificerende væddemål. Måske er problemet opstået der.

Tjek hjælpecenteret

Hvis du ikke modtager velkomstbonussen, kan du først og fremmest klikke på spørgsmålstegnet. Det åbner for hjælpecenteret. Placering af det spørgsmålstegn varierer alt efter om du er på din computer eller mobil. Hvis du er på din computer, er den i det øverste højre hjørne. Der finder du bonus som den første undersektion til venstre på din skærm, hvis du altså er på din computer. Placeringen varierer hvis du er på en anden enhed.

Skriv til supporten

Du kan også direkte kontakt til supporten. Der kan du enten udfylde kontaktformularen og sende den afsted eller kontakte live chatten. Sidstnævnte er normalt nemmest og hurtigst.

Fordele og ulemper ved 888 bonusser

Nedenfor kan du finde forskellige fordele og ulemper ved bonusser hos 888.

Fordele

  • Flere forskellige bonustilbud at vælge imellem.
  • Eksklusiv poker bonus til nye medlemmer.
  • VIP club med både poker, sport og casino.

Ulemper

  • Du skal indtaste en bonuskode for at få 888sport bonus.
  • 888sport bonus gælder ikke til virtuel sport
  • Visse ekskluderede betalingsmetoder for bonustilbuddet

Ægte bedømmelser fra andre brugere

Katrine: Jeg valgte bonus hos 888 fordi de har både poker, odds og casino. Det er skønt ikke at skulle have en bruger på flere forskellige sider. Jeg er ret glemsom med kodeord, så det er egentligt mest derfor. Men når det er sagt har de en god bonus. Jeg spillede på Danmark i forbindelse med EM i håndbold og tabte desværre mit væddemål da Danmark tabte til Island. Men så fik jeg et ekstra bet, så det var jo fint.

Steen: Det er SÅ nemt at oprette en konto. Jeg synes at det er fedt at 888 har sørget for at lave en overskuelig side med bonusbetingelserne. Det er så irriterende når en bookmaker gemmer det med små bogstaver. Fint at de har regler for bonus, men så skal det også bare være tydeligt og det er det hos 888. Derfor har jeg ikke har nogen som helst problemer med min bonus.

Lars: Jeg kan varmt anbefale 888Sport. Du får et ekstra bet med dit første væddemål og bagefter er der meget mere bonus. De har ofte gratis bonuskampagner. Fx har jeg for nyligt spillet på 8 rigtige, hvor det bare handler om at forudsige 8 resultater og potentielt at vinde 1000 kroner. Det er gratis at deltage, så hvorfor ikke gøre det? Jeg synes i hvert fald at at det er sjovt, selvom at jeg nok ikke vinder…

Christoffer: Jeg er stor fan af virtuel sport, altså eSport… Derfor er det lidt irriterende at bonussen ikke gælder til lige det. Men så valgte jeg i stedet at oprette mig med poker bonus. Der er ikke så mange pokersider, som har velkomstbonus, men det har 888. I sidste ende går det alt sammen op i en højere enhed, da du jo får adgang til sport lige så snart at du har oprettet dig til poker. Så jeg er godt tilfreds.

Samlet 888Sport bonus anmeldelse

Hvis du ikke allerede har bemærket det, er der tale om en meget positiv anmeldelse af denne bookmaker. De har alt hvad en spilleside skal byde på. Der er casino, poker, og odds. Du kan både nyde spil på mobilen med din mobile browser, eller din mobile app, eller surfe på siden med din computer.

En god bookmaker som 888 sørger for at det er en brugervenlig oplevelse, og det har de bestemt sørget for. Gode bookmakere giver også mange bonustilbud, og det har 888 også sørget for. Du kan oprette dig med et ekstra bet på op til 500 kroner til betting eller kigge på deres velkomstbonustilbud til casino og poker. Derudover er der det nævnte VIP-program og mange andre kampagner. Vi kunne blive ved med at remse op hvorfor der er tale om en glimrende bookmaker, men det er bedre at du blot oplever det selv.

Ofte stillede spørgsmål om 888 bonussen

Nedenfor kan du finde svar på FAQ om bonus hos 888 dk.

Du kan kun oprette dig med én velkomstbonus hos 888 dk.
Nye medlemmer, som opfylder regler og vilkår samt bonusbetingelserne.
Du skal indtaste bonuskoden “500BACK”, hvis du vælger sportsbonussen.
Der er også andre kampagner, som du kan få med en konto hos 888sport.
Ja, du kan downloade deres 888 mobile app og få bonus.
Klik dig videre fra denne anmeldelse og opret en bruger med bonus hos 888 dk.

Vores testrapporter om 888sport

EmneordTest
Anmeldelse888sport Anmeldelse
Bonus888sport Bonus
App888sport App