VI ❤ SPORTSVÆDDEMÅL

888sport Bonus og bonuskode 2024

Bonus

 • Maksimal bonus: 1000 kr
 • Bonus type: Velkomstbonus
 • Bonus i procent: 100%
 • Mindste odds: 1,50
 • Omsætningskrav: 5
 • Tidskravet: 60 dage

Opsummering

Vores eksperter på oddsbonus360 har været en tur omkring 888sport for at analysere bookmakerens udbud af bonusser. Som spiller på det danske marked er det altid rart at kunne starte sit betting-eventyr på en ny spilleside med en lukrativ bonus. Men den skal også være fair og have de rette vilkår og betingelser.

Hvis du ikke selv har styr på det med småt, så har vores spileksperter det. I denne 888sport anmeldelse går de nemlig i dybden med 888sport bonus udbud og kigger på alt lige fra 888sport velkomstbonus til 888sport bonuskode og løbende kampagner for allerede tilmeldte spillere på sportsbetting-siden.


anders
Redaktør
enrico
Tjekket af
 • Enrico
Offentliggjort

06.10.2023

Opdateret

05.04.2024


Fordele

 • 1000 kroner i bonus
 • Ingen krav om valg af betting typer
 • Forholdsvist lavt odds i omsætningskravet
 • Stort udbud af konkurrencedygtige odds

Ulemper

 • Omsætningskrav på både første indbetaling og bonusbeløb

Oplysninger

Licenser
 • Danmark logo licens
 • MGA Licens
Virksomhed

888 Holdings PLC

Stiftet

1997

Hjemmeside

www.888sport.dk

Betalingsmetoder
 • visa logo
 • Mastercard logo
Udbetaling

1-3 Dage

Apps
 • Mobile Logo
 • Android Logo
Kontakt

E-Mail, Telefon


888sport velkomstbonus i detaljer

5.0 /5

Stort set alle bookmakere i Danmark kører med et velkomsttilbud for alle nye spillere. Således også 888sport. En 888sport anmeldelse vil ikke være en fyldestgørende anmeldelse, hvis ikke man går tilpas i dybden med den pågældende sportsbonus. Derfor har vores spileksperter naturligvis endevendt alle forhold, vilkår og betingelser i den bonus som 888sport tilbyder.

Maksbonus: 1000 kr
Variant: Velkomstbonus
Bonus in % 100%
Bonuskode: Ikke nødvendigt
Mind. indbetaling: 50 kr
Mindste odds: 1,50
Omsætningskrav: 5x
Tidskravet: 60 dage

Der er som udgangspunkt tale om en 100% indbetalingsbonus på op til 1000 kroner, som aktiveres på de nye spilleres første indbetaling. Der skal minimum foretages en indbetaling på 50 kroner for at aktivere bonustilbuddet og der kan maksimalt hentes 1000 kroner i bonusbeløb. Indsætter man et beløb mellem 50 og 1000 kroner, så tilbyder 888sport præcist samme beløb i bonus. Bonussen kunne også minde om en freebet bonus, eftersom man får tildelt ekstra bonuspenge som man kan foretage et ekstra bet eller flere ekstra bets med.

Bonusbeløbet indsættes først på spillerens konto hos 888sport, når han eller hun har omsat den første indbetaling to gange. Gennemspil af indbetaling skal iøvrigt foregå til odds 1,50 eller derover.

Selve velkomstbonussen kan først udbetales til spillerens egen bankkonto, når denne har gennemspillet bonusbeløbet 5 gange på væddemål til odds 1,50 eller derover. Her er der frit valg til spil på alle sportsgrene lige fra dansk fodbold til tennis betting, og fra golf til basketball. Eneste krav er, at oddsene på de samlede væddemål er på 1,50 eller over.

Det er også vigtigt at slå fast, at hverken indbetalinger med PayPal, Paysafecard, Neteller, Muchbetter eller Skrill vil kunne aktivere velkomsttilbuddet. Hvis man ønsker at få fingrene i bonussen skal man indbetale penge med eksempelvis Mastercard, VISA, Trustly eller ApplePay.

Spilleren har iøvrigt 60 dage til at finde odds på sportsgrene, som man kan gennemspille bonussen på.

Skal man benytte en 888sport bonuskode juli 2024?

5.0 /5

For øjeblikket skal man ikke benytte nogen form for bonus kode eller kampagnekode for at aktivere 888sports betting bonus til nye kunder. Mange bookmakere introducerer dog til tider bonuskoder til deres velkomstbonusser og løbende bonusser. 888sport har tidligere selv benyttet en hel del koder til deres kampagner, så det er ikke utænkeligt at det vil forekomme igen. Når det eventuelt sker, vil du som spiller kunne finde enhver aktuel kampagnekode her, da vores spileksperter løbende monitorerer spillemarkedet for nye koder fra alle de vigtige bookmakere rundt om i verden og anfører dem her på hjemmesiden.

888sport bonus for eksisterende kunder
Hos 888sport kan du altid deltage i fede kampagner.
Nuværende 888sport bonuskode
888sport Bonuskode: 500BACK

Vilkår og betingelser for 888sport velkomstbonus

5.0 /5

En ny bookmaker såvel som enhver etableret betting sider vil til enhver tid have visse vilkår og betingelser for sine bonusser. Det har 888 også for sine poker, casino og sportsbettingbonusser. Vi dykker her ned i de særlige krav til den aktuelle startbonus til sports betting på spillesiden.

Der er opereres med en mindsteindbetaling som alle bookmakere på markedet

888sport kræver, at man som spiller skal foretage et første indskud på minimum 50 kroner for at kunne aktivere startbonussen. Indbetaler man færre penge, vil man desværre miste retten til denne engangsbonus.

Gennemspil af indbetaling og bonusbeløb skal spilles til et minimumodds

Der stilles også krav til det odds, man spiller på i forbindelse med omsætningen af både førsteindbetalingen og bonusbeløbet. Når man gennemspiller de to beløb, skal det foregå på væddemål med et samlet odds på 1,50 eller derover.

Gennemspil af startbonussen på konkurrencedygtige odds

888sport kræver, at førsteindskuddet gennemspilles to gange, mens bonuspengene gennemspilles fem gange. Det kan dog heldigvis foregå på ganske stærke odds, da 888sport levererer en høj tilbagebetalingsprocent på mange sportsmarkeder.

Ingen krav til valg af sportsmarked ved omsætning af bonus

Som spiller skal man heller ikke bekymre sig om hvilke kampe, man spiller på på sit første bet ved gennemspil af førsteindskud og bonus. Dit første væddemål kan være på alt stort set alt, da 888 leverer odds og kan udbyde spil på alt lige fra alverdens fodbold ligaer, tennis turneringer, golf, basketball og et hav af anden underholdning indenfor sportsverden. Du kan finde alle de tilgængelige sportsmarkeder i venstre side af spilleskærmen.

Tidskravet til startbonussen

888 stiller også som betingelse, at man som spiller ikke overskrider tidsgrænsen på 60 dage for gennemspil af startbonussen. Har man ikke mødt kravene for omsætning af indskud og odds bonus, så frafalder bonusretten.

888sports startbonus til sammenligning med de mange bookmakere på det danske marked

Ser man udelukkende på 888sports betting bonuspakke til nye spillere uden at sammenligne den med andre bonusser på markedet, så får man ikke rigtigt det fulde billede af bonussens potentiale eller mangel på samme.

Vores spileksperter har analyseret og vurderet de fleste bookmakere og deres bonuspakker på markedet. De er derfor i en gunstig position til at kunne sammenligne markedets bonusser med hinanden. Og netop derfor også sammenligne 888sports med resten af markedet. I den sammenligning er vores ekspertpanel kommet frem til følgende.

888sport byder ind med en passende bonussum, der faktisk er det danske licensmarkeds største. Man kan få 1000 kroner i startbonus hos denne bookmaker, som det er også tilfældet hos eksempelvis Bet365, der tilbyder 1000 kroner i væddemålskreditter, samt Unibet der også byder ind med 1000 kroner i velkomstpakke.

Gennemspilskravet på 888sports bettingbonus er samlet set på x7 (x2 for første indskud og x5 for bonusbeløbet). Det er faktisk en bedre bonusaftale end eksempelvis Bwin, der kræver at bonussen gennemspilles hele 10 gange. Det samme gør sig gældende for ComeOns betting tilbud nye kunder. Her skal man gennemspille indskud 5 gange og bonusbeløbet 5 gange.

888sport har også forholdsvis fair krav til de odds, man skal gennemspille sine bonuspenge på. 888sport kræver, at dit kvalificerende væddemål til bonussen er på minimum 1,50, mens eksempelvis ComeOn kræver, at dit kvalificerende væddemål skal spilles på et samlet odds på 1,80 eller derover. Dog har Unibet et minimum odds på 1,40.

På nuværende tidspunkt ser

bet365

Maksbonus 1000 kr
Bonus i %s 100%
Mindste odds 1,2
Omsætningskrav 1
Bonus type Velkomstbonus
Tidskravet 30 dage

bwin

Maksbonus 1000 kr
Bonus i %s 100%
Mindste odds 1,01
Omsætningskrav 1
Bonus type Velkomstbonus
Tidskravet 7 dage

Comeon

Maksbonus 500 kr
Bonus i %s 100%
Mindste odds 1,80
Omsætningskrav 5
Bonus type Velkomstbonus
Tidskravet 60 dage

888sport kampagner til eksisterende spillere

5.0 /5

Mange onlinebookmakere forsøder også tilværelsen for de allerede tilmeldte kunder på spillesiden. Det samme gør sig gældende hos 888sport. Vi dykker her ned i de væsentligste kampagner for eksisterende kunder.

Bet builder funktion

Som spiller kan man nyde godt af den såkaldte byg dit bet funktion, som visse andre sportsbetting-platforme også tilbyder. Her har 888 sport gjort det muligt at foretage bets på flere forskellige udfald, som man tidligere ikke har kunnet kombinere. Der kan kombineres live betting med pregame kampe, og der kan kombineres udfald indenfor samme sportsbegivenhed.

Bet booster

Eksisterende kunder kan også nyde godt af betbooster-funktionen, hvor 888sport hver dag skruer op for tilbagebetalingsprocenten på udvalgte sportsbegivenheder, således at man her kan hente højere odds end normalt.

Særlig krav til kvalificerende indbetalinger

5.0 /5

Der gælder også specifikke krav til valg af indbetalingsmetode, når man skal udløse sin bonus. Man kan nemlig ikke benytte PayPal, Skrill, Neteller og Muchbetter til som betalingsmetode ved det kvalificerende førsteindskud. Det gælder uanset om man indsætter penge via 888sport app eller via hjemmesiden på computeren. De gældende betalingsmetoder til brug ved velkomstbonussen er: Mastercard, VISA, Trustly og ApplePay.

Artiklen er skrevet af:

anders

Anders

 • Redaktør

Ofte stillede spørgsmål om 888 bonussen

Du kan kun oprette dig med én velkomstbonus hos 888 dk.

Nye medlemmer, som opfylder regler og vilkår samt bonusbetingelserne.

Du skal indtaste bonuskoden “500BACK”, hvis du vælger sportsbonussen.

Der er også andre kampagner, som du kan få med en konto hos 888sport.

Ja, du kan downloade deres 888 mobile app og få bonus.

Klik dig videre fra denne anmeldelse og opret en bruger med bonus hos 888 dk.


Ingen tilgængelige anmeldelser


Har du et spørgsmål eller mening om udbyderen?

Din e-mail vil ikke blive delt med andre

0 /5

Sikker bonuskode

Bonuskode

Bonus

Depositum 1000 kr
+
Bonus 1000 kr
=
Kredit 2000 kr

Anmeldelser

oddsbonus360.dk logo black Testscore 04 / 2024
5.0 /5

Velkomstbonus
5.0 /5
Bonuskode
5.0 /5
Vilkår og betingelser
5.0 /5
Kampagner
5.0 /5
Betalingsmetoder
5.0 /5

Bedøm 888sport nu