VI ❤ SPORTSVÆDDEMÅL

Free bets december 2023

Når du spiller med free bets på nettet, er det altid vigtigt at du har styr på hvad er forskellen på et gratis spil og et risikofrit væddemål. Heldigvis er du landet det rette sted, da du får alle svar på hvad både et free bet er og hvad risikofrie væddemål er lige her på denne side. Du kan endda læse om de bedste bookmakere med free bets og hvad du kan oddse på med denne betting bonus. Bliv en free bets ekspert nedenfor.

Bookmakere med free bets

Når du går efter at spille med free bets på nettet, handler det om at spille hos de bedste betting sider. Det er ikke kun vigtigt at de har gode free bets eller risikofrie væddemål, men også at det generelt er en god bookmaker. En glimrende betting side har et godt udvalg af odds, høje odds, et brugervenligt design, fantastisk kundeservice og bonusser til både nuværende og nye medlemmer.

18 + | Spil ansvarligt | Selvudeluk via SELVLUKKER: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT
4.9 /5
bwin Bonus

100% til

1000 kr

Betalingsmetoder

Udbetaling

1-3 Dage

Licens
 • Danmark logo licens
Maksbonus 1000 kr
Bonus in % 100%
Bonus type Velkomstbonus
Mindste odds 1,01
Omsætningskrav 1
Tidskravet 7 dage
4.7 /5
betfair Bonus

100% til

1000 kr

Betalingsmetoder

Udbetaling

1-3 Dage

Licens
 • Danmark logo licens
Maksbonus 1000 kr
Bonus in % 100%
Bonus type Velkomstbonus
Mindste odds 1,95
Omsætningskrav 8
Tidskravet 90 dage

100% til

1000 kr

Betalingsmetoder
 • visa logo
 • Mastercard logo

Udbetaling

1-3 Dage

Licens
 • Danmark logo licens
Maksbonus 1000 kr
Bonus in % 100%
Bonus type Velkomstbonus
Mindste odds 1,50
Omsætningskrav 5
Tidskravet 60 dage

100% til

500 kr

Betalingsmetoder

Udbetaling

1-3 Dage

Licens
 • Danmark logo licens
Maksbonus 500 kr
Bonus in % 100%
Bonus type Velkomstbonus
Mindste odds 1,80
Omsætningskrav 1
Tidskravet 60 dage

Der er endnu flere faktorer som fx en eventuel mobil app og andet, som du kan tage højde for, når du finder frem til den bedste betting side. Heldigvis behøver du ikke at gøre det selv. Vi bedømmer konstant de bedste bookmakere på nettet, og opdaterer vores side med betting sider med free bets. Nedenfor kan du finde gode bookmakere med risikofrie væddemål og klikke dig videre til dem. Klik dig videre allerede nu, eller læs videre nedenfor, og rul tilbage op på siden, når du er klar til at gå i gang med at spille på free bets.

free bets banner
anders
Redaktør
Tjekket af

Enrico

Dato

29.09.2023

Opdateret

30.11.2023

Emne

Sportsbetting

Oplevelse

Siden 2016

Læsetid

9 minutter

Sådan forstår du principperne for free bets

Det er forholdsvist lige til at få et gratis væddemål hos mange bookmakere. Måske er det nemt for os at sige, da vi har været igennem processen flere gange. Derfor ved vi at det måske kræver forklaring for nybegyndere. Det kan du få nedenfor.

 1. Analyser free bet tilbud: Der er mange bookmakere med free bets. Klik dig videre til en eller flere fra denne side. Kig på bonusbetingelserne og vælg den, som du har mest interesse i.
 2. Opret din konto: Når du har valgt din bookmaker, skal du oprette dit login. Typisk skal du klikke på ”tilmeld” eller lignende og udfylde formularen.
 3. Overfør dit første indskud: Hvis det er en matchende bonus, skal du vælge indbetalingsmetode og overføre din første indbetaling. Er der tale om en indbetalingsfri bonus, kan du springe dette trin over.
 4. Aktiver din bonus: Hos bestemte bookmakere skal du aktivere din bonus. Med andre odds sider er det automatisk på din spillekupon.
 5. Placer dit væddemål: Til sidst skal du analysere odds og placere dit væddemål. Husk at være opmærksom på betingelser som fx minimumsodds.
freebets notesbog til sogning
Mand søger efter freebets på notebook.

Hvis en bonus kræver at en person gennemspiller for et bestemt beløb, kræver det en indbetaling for at få eventuelle gevinster, og så er den bonus ikke længere gratis. Det vil sige hvis du tilmelder dig med et ”free bet” eller et ”gratis bet” hos en bookmaker med dansk licens, vil du altid stole på at der er tale om en omsætningsfri bonus. Tilmelder du dig i stedet med et ”risikofrit væddemål”, er der ikke ord som ”gratis” eller ”free” i titlen, og i det tilfælde kan du støde på gennemspilskrav.

Forskel på free bets og risikofrie væddemål

Som vi allerede har været inde på, er der forskelle risikofrie væddemål og free bets. Dem kan du se i tabellen nedenfor.

Free betsRisikofrit spil
Finansieres af betting sidenFinansieres af brugeren
Bookmakeren giver spilleren bonuspenge til at spille forBrugeren indbetaler pengene og spiller på kampen
Går væddemålet tabt, sker der ingenting.Går væddemålet tabt, får brugeren bonuspenge til at placere et nyt væddemål. 
Vinder du væddemålet, får du dine gevinster. Dog kan der være vilkår og betingelser til at udbetale eventuelle gevinster. Vinder du væddemålet, sker der ingenting. Dog kan der være eventuelle bonusbetingelser til at spille gevinsterne fri. 

Fordele og ulemper ved free bets

Man kan sige at den største ulempe ved free bets er at det kan til tider være forvirrende og blive forvekslet med risikofrie væddemål. Det er som sådan ikke en stor ulempe, da det blot handler om at læse betting bonussen og sørge for at have styr på hvad der tales om.

På den anden side er der mange fordele, når vi taler om free bets, det vil sige de gratis væddemål. Først og fremmest kan det virke mindre stressende at komme i gang hos en bookmaker, når der ikke er lige så meget på spil med det første væddemål. Desuden er det altid fint at få gratis bonus som free bets hvor der hverken er omsætningskrav eller indbetalingskrav. Hvorfor ville du ikke vælge at få bonus, hvis det er gratis?

De bedste bookmaker med free bets og risikofrie væddemål

Free bets er en mindre udbredt bonus på markedet, men den er populær blandt de bedste. Typisk er det de største og mest berømte betting sider, som byder nye brugere velkomne med free bets. Dog er der også mange nye betting sider på nettet, som benytter denne bonus til at lokke nye brugere til deres side. Uanset hvad kan du nyde gavn af at kunne tilmelde dig med free bets hos de bedste bookmakere, som du kan se på listen nedenfor. Du kan vælge og klikke dig videre med det samme, eller læse helt ned til bunden af denne side, og tilmelde dig senere.

Læs bookmaker anmeldelser

Hvis du har brug for lidt mere information om de bedste betting sider på nettet, end blot de listede sider ovenfor, kan du med fordel læse anmeldelser. Du kan læse vores bookmaker bedømmelser hvor vi gennemgår de vigtige faktorer som fx udvalg af odds, live betting, live streaming osv. På den måde behøver du ikke at finde al informationen helt selv.

Tilmelding hos en bookmaker med free bets

Processen for tilmelding hos en betting side på nettet kan naturligvis variere fra den ene side til den anden. Men ofte minder processen om hinanden, når du sammenligner de største og bedste betting sider. Der er nærmest en gylden opskrift for hvordan det er nemmest at komme i gang, og den følger de største bookmakere. Her skal du typisk gøre følgende:

 1. Klik dig videre til en betting side på vores liste længere oppe.
 2. Find valgmuligheden for “opret konto”.
 3. Udfyld tilmeldingsformularen.
 4. Indtast eventuel bonuskode.
 5. Vælg indbetalingsmetode og gennemfør dit første indskud.
 6. Bekræft din konto med NemID/MitID.
 7. Opfyld vilkår og betingelser for dit risikofrie væddemål.

Sådan er processen mere eller mindre, når du tilmelder dig med et risikofrit væddemål i Danmark. Dog er der flere ting, som vi ønsker at beskrive mere i dybden.

Først og fremmest har vi skrevet at du bør huske at indtaste eventuel bonuskode. Efterhånden er det sjældent at en betting side har en rabatkode, som du skal indtaste for at få bonus. Normalt gør det blot tilmeldingsprocessen mere kompliceret. Men det kan være at der er en bonuskode til at få fx en eksklusiv bonus. Hvis det er tilfældet, skal du huske at indtaste den i forbindelse med oprettelsen.

I forbindelse med tilmeldingen skal du også vælge en betalingsmetode. Hos bookmakere med dansk licens, skal du altid vælge den samme betalingsmetode til både indbetaling og udbetaling. Det skyldes blandt andet at de ønsker at du altid får dine gevinster udbetalt det korrekte sted. I Danmark kan det variere om der er minimumsindbetaling i forhold til free bets eller risikofrie væddemål. Derfor skal du også være opmærksom på eventuel minimumsindbetaling i forbindelse med dit første indskud.

Der er også vilkår og betingelser forbundet med oprettelsen. Blandt andet skal du verificere din konto med NemID inden for 30 dage efter oprettelsen, når du spiller med free bets hos betting sider med dansk licens. Det er vigtigt at du bekræfter din betting konto med NemID, eller MitID hvis du er skiftet over til det, inden for 30 dage via desktop. Hvis du glemmer det, går du glip af dit free bet, samt eventuelle muligheder for at få velkomstbonus på ny hos den samme bookmaker.

Hvilke sportsmarkeder kan du spille på med free bets?

Det kan naturligvis variere hvorvidt et free bet kan bruges på et bestemt spilmarked eller bestemte odds. Her er det altid bookmakeren, som fastsætter vilkår og betingelser. Der er fx betting sider, som fastsætter at det ikke kan benyttes til systemspil. Hvis det er tilfældet, vil det altid figurere klart og tydeligt under regler og vilkår. Under bonusbetingelserne, vil du også kunne læse om hvordan du kan nyde din bonus. Typisk vil der stå om dit gratis bet kan bruges på al sport, prematch, live betting osv.  Du får en kort introduktion til disse ting nedenfor.

bwin freebets
Bwin tilbyder gratis væddemål til sine nye kunder.

Pre-match væddemål

Når du spiller på pre-match betting, spiller du på odds før en begivenhed går i gang. I fodbold er det fx før kampen fløjtes i gang. Blandt de mest populære pre-match odds er der fx 1X2-betting, hvor du spiller på vinderen af opgøret eller om den ender uafgjort.

Live betting

Det er snart mere populært at spille på live odds end pre-match betting. Her kan du spille på kampe mens de er i gang, og derfor kaldes det for live betting. I princippet er det de samme slags odds som med pre-match betting. Den store forskel bunder blot i at det hele foregår live. Husk altid at tjekke om live betting indgår i dit free bet.

Forskellige sportsgrene

Typisk kan du spille på alle de tilgængelige sportsgrene med et free bet. Det er ikke ligesom i online casino, hvor enkelte spil normalt er udelukket fra bonus. Når det kommer til free bets, kan du normalt spille på fodbold, håndbold, golf, tennis, eSport og de andre tilgængelige sportsgrene på platformen. Det afhænger naturligvis af den enkelte bookmaker og kan som altid variere.

Hvor meget kan du få med et free bet

Det varierer i høj grad hvor meget du kan få i et free bet i Danmark. Man kan sige at det mest udbredte er nok omkring 100 kr., hvis der er tale om velkomstbonus. Der er som sagt tale om en gratis bonus, hvor bookmakeren direkte giver dig mulighed for at vinde gevinster helt gratis. Hvis det er et free bet, skal du ikke gennemspille din bonus eller betale et indskud for at få den udbetalt. Derfor vil det som sagt være begrænset hvor meget en betting side giver væk i gratis bonus.

Der er dog mere gavmilde spillesider, som giver op til 500 kr. i velkomstbonus med et free bet. Sørg dog altid for at læse om det er et free bet eller et risikofrit væddemål. Typisk er der nemlig tale om sidstnævnte. Dog kan det stadigvæk være en god bonus. Det gælder især for nybegyndere. Man kan sige at det måske føles som om at presset er mindre, når du er sikker på at du kan få dækket eventuelle tab, hvis du ikke vinder på det første væddemål. Man kan også se på det som at få to chancer. Måske rammer du ikke plet med det første væddemål, men med et risikofrit væddemål vil bookmakeren give dig et tilsvarende beløb, så du kan prøve igen. Husk som sagt at være opmærksom på vilkår og betingelser.

Tips til tipsters med free bets i Damark

Selvom at det er et gratis væddemål, er det naturligvis vigtigt at være klog i forhold til anvendelse deraf. Derfor kan du følge en række tips og tricks til at komme i gang med dit gratis bet hos en bookmaker i Danmark.

Læs bonusbetingelserne

Først og fremmest bør du være opmærksom på bonusbetingelserne. Det gælder både for at få bonussen samt at få eventuelle gevinster udbetalt. Du kan og bør læse om vilkår og betingelser, når du klikker dig videre til en bookmaker på vores liste længere oppe.

Sæt dig ind i odds

Dernæst bør du sætte dig ind i de odds, som du vælger at spille på. Først og fremmest kræver det en forståelse af hvad de odds betyder. Det kan fx være at du spiller på 1X2-væddemål. Her skal du vide at der er tale om en sejr til hjemmeholdet (1), uafgjort (x) eller udeholdet (2). Det kan også være at du spiller på målscorer, resultat i en eller begge halvlege, antal kort, osv. Når det kommet til odds er det også meget vigtigt at vide hvornår de måske ikke bliver afviklede. Det kan fx være i tilfælde af aflyste eller udskudte begivenheder. Sørg også for at læse om der er tale om om odds inden for ordinær spilletid eller om tillægstid tælles med. Måske skal du bruge en lille halv time på at læse om odds, i hvert fald til at starte med, men det er en god ide, hvis du ønsker at opnå succes med dit free bet.

Bliv en sportekspert

Du får normalt også mest ud af dit free bet ved at have styr på den sportsgren, som du vælger at spille på. Lad os antage at du spiller på fodbold, som mange nu gør i Danmark. Her er det først og fremmest vigtigt at du kender til grundlæggende regler som fx hvordan kampen vindes, hvor lang tid en halvleg er, turneringsregler osv. Derudover får du mest ud af dit væddemål ved at kende til fodboldklubbens styrker og svagheder, og ved at læse ekspertråd og de seneste nyheder. Jo mere du ved, desto større sandsynligheder vil du have for at opnå succes med dit væddemål.

Ofte stillede spørgsmål om free bets

Nedenfor kan du få svar på FAQ om gratis væddemål.

De to ting bliver ofte blandet sammen. Typisk er free bets uden omsætningskrav og indbetalingskrav. Normalt er risikofrie væddemål med en minimum indbetaling samt eventuelle bonusbetingelser. Du kan læse mere om det længere oppe.

I overensstemmelse med dansk lovgivning er free bets altid gratis uden krav om minimumsindskud og omsætningskrav. Hvis der er tale om et risikofrit væddemål kan der muligvis være gennemspilskrav eller indbetalingskrav.

Typisk har de bedste betting sider også andre bonusser end free bets. Det kan fx være forhøjede odds eller VIP-bonusser.

Det kan være smart at spille med free bets hos en side med dansk licens, da Spillemyndigheden som sagt sørger for at free bets altid er gratis hos bookmakere med dansk licens.

Du bør altid læse vilkår og betingelser for den bonus, som du vælger at oprette dig med. Der vil du se om du kan spille på live betting, pre-match odds, systemspil, bestemte sportsgrene osv.

Hvis det er en velkomstbonus, kan du få dit free bet, når du opfylder betingelser for oprettelse og bonusbetingelserne. Typisk er det minimum 18 år gammel, bopæl i Danmark og lignende, når det er en bookmaker med dansk licens.

Var det nyttigt?
[Total: 1 Average: 5]