VI ❤ SPORTSVÆDDEMÅL

Alt om Oddsbonus360 Anmeldelser & Guides

Her på siden ønsker vi at give dig et opdateret og omfattende overblik over odds bonusser. På den måde kan du altid være sikker på at have en platform med den seneste nye information om betting tilbud. Vi sørger for at søge efter, analysere og at offentliggøre nye odds bonusser hver dag.

Vi kan ikke gøre det uden dig

Arbejdet her på siden er ikke noget, som vi klarer alene. Vi har naturligvis erfaring og viden, men vi kunne ikke eksistere uden vores læsere. Derfor tager vi også hensyn til vores læseres erfaringer og holdninger. Det har en altafgørende indflydelse på vores indhold. Vi tager højde for hvad i synes om specifikke bookmaker og deres bonusser, når vi deler anmeldelser og bonustilbud.

Holdet i kulissen

Vores redaktion består på skrivende fod af 2 personer, som du kan læse kort om nedenfor. På den måde kan du lære os bedre at kende, og det gør det måske endnu sjovere at læse vores indhold.

Peter med passion for fodbold

Peter Redaktionel

Peter er 34 år gammel og har gået op i fodbold siden barnsben. Han drømte om at blive til en professionel fodboldspiller, men det blev ikke helt til noget. I stedet har han set fodbold i Danmark og i udlandet, og han er uden tvivl den mest fodboldkyndige, som vi kender til. Det gælder både for folkene omkring Oddsbonus360 og generelt i vores omgangskreds.

Men Peter kender faktisk til mere end fodbold. Hans passion for fodboldens verden førte til en interesse i andre sportsgrene som fx amerikansk fodbold og de Olympiske Lege. Det førte så videre til en interesse i bookmakerne, og på den måde endte han med at skrive for denne side. Peter har et mål om at levere ærligt og transparent indhold, som hjælper andre med at finde alt om bonus til fodbold, håndbold og alle de andre odds, som er hos bookmakerne.

Kristian drømte om at blive til sportsjournalist

Kristian Redaktionel

Mange ved at det er svært at komme ind på journalisthøjskolen i Danmark. Den nu 29-årige Kristian drømte om at blive til den næste Carsten Werge, da han var teenager, men endte med at læse på CBS i stedet. Dog var sportsinteresseren altid i bagtankerne.

Efter han blev færdig på Copenhagen Business School i den danske hovedstad, boede han i Tyskland i et par år. I den forbindelse begyndte han som freelance sportsjournalist ved siden af et arbejde som telefonsælger. Der gik der ikke mange måneder før han fandt ud af at han ønskede at være tekstforfatter på fuld tid.

Kristian er vores ekspert i bonus. Han har en særlig evne til at være blandt de første til at finde frem til bonus. Desuden er han lynhurtig til at nærstudere bonusbetingelserne, og han er ærlig, når han synes noget kan være bedre. Derfor kan du stole på at der ikke bliver holdt tilbage, når du læser hans artikler. Hvis Kristian anbefaler en bonus, så er der ofte noget om det.

Ærligt indhold

Som du allerede har kunne læse er Kristian en ærlig gut, og det samme gælder for Peter. Vi får intet ud af at snyde vores læsere, tværtimod. Derfor er vores mål at dele nyheder om fair betting bonus fra anerkendte bookmakere.

Vi tjekker altid bonusbetingelserne og den generelle oplevelse hos en bookmaker, når vi skriver en anmeldelse. Desuden er vi omhyggelige med detaljerne og sørger altid for at bringe de korrekte bonusdetaljer, samt information om support, betalingsmetoder og andre afgørende faktorer. Med andre ord forsøger vi så vidt som muligt ikke at lave fejl. Dog kan alle naturligvis fejle. Hvis du bemærker en fejl på vores side, vil vi meget gerne høre fra dig.

Spil ansvarligt

Vi går ikke kun højt op i at dele ærlige oplysninger, men også en sund tilgang til tingene. Det er meget vigtigt for os at opfordre vores læsere til at spille ansvarligt. Os to gutter går højt op i at spille på sport og at skrive om det fordi vi elsker det. Vi håber at du ligeledes vil læse om det og spille på sport, fordi du nyder det.

Du har sikkert arbejdet drønhårdt for de penge, som du har tjent, og derfor er det vigtigt at være ansvarlig med dem. Desuden er ansvarligt spil vigtigt både for det mentale og fysiske helbred. Husk derfor at passe på jer selv, og skriv endeligt, hvis i har brug for gode råd.

Bonus til mænd og kvinder

Vi er måske to gutter, men laver bestemt indhold både til mænd og kvinder. Kønnet er i sidste ende ikke det vigtigste. Vi er altid objektive med vores anmeldelser og vil gang på gang skrive at i sidste ende er valget af bookmaker en sag om smag og behag. Du vælger den spilleside, som passer bedst til dig, og vi håber blot på at hjælpe dig på vej.

Var det nyttigt?
[Total: 1 Average: 5]