Skip to main content

Bedste Betting Sider & Bookmakere

Hvilke er de bedste betting sider? Det er ofte spørgsmålet alle stiller, når de ønsker at spille på de bedste odds på nettet. Der er mange faktorer som kan være med til at bestemme hvad der gør en betting side glimrende. Live odds, mest interessante betting spilmarkeder, med eller uden dansk licens, og meget mere. Her på denne side får du alle svar på hvordan du kan oprette en konto hos odds sider i Danmark og komme i gang med at spille på de højeste odds.

De bedste betting sider i Danmark

betting sider banner

Når vi kigger på de bedste odds sider på det danske marked, kigger vi altid på det med objektive briller. Vi analyserer bonusbetingelser for et matched free bet, udvalg af betting odds, danske spil på dansk fodbold og andre populære sportsgrene i Danmark, og generelt de mange ting, der påvirker en spillesides kvalitet. De fleste odds sider har en høj standard, men der er naturligvis sider, som er bedre end andre. Dem kan du se på listen nedenfor hvor du også kan klikke dig videre og blive til en del af betting universet i Danmark.

Hvordan finder du en god betting side?

Du er sikkert landet her på siden, fordi du ønsker at vide hvordan du finder frem til de bedste betting sider. Heldigvis er du på det rette sted, da du kan læse tips og tricks til at finde frem til en god betting side lige her.

Læs anmeldelser

Udover anmeldelser af andre brugere, kan du også læse anmeldelser af eksperter. Det vil sige anmeldelser af de bedste betting bonusser og sider, så du ikke behøver at lede efter informationen selv.

Faktisk behøver du heller ikke at lede efter sports betting anmeldelser, da du allerede er på det rette sted. Her på siden skriver vi objektive anmeldelser af stort set alle betting sider med dansk licens. Vi kigger på bookmakerens udvalg af odds, odds bonusser, forskellige sportsgrene, fodbold betting spilmarkeder, og andre faktorer, når vi vurderer de mange betting sider, der er på nettet. Det vil sige at du har al information på et sted, og når du har læst anmeldelsen, kan du altid klikke dig direkte videre til de forskellige danske betting sider og tjekke dem selv.

Prøv bookmakeren

Som skrevet ovenfor kan du læse om betting siderne her på siden, og derefter klikke dig videre til dem. Du kan nemlig altid læse om mange danske betting sider, og den information er god at have, men i sidste ende skal du selv vurdere hvilken du bedst kan lide.

danskespil mobil

Mand tester danskespil.

Det vil sige at du får mest ud af at prøve bookmakeren på det danske spilmarked selv. Hos mange af de bedste danske betting sider kan du starte med et lavt første indskud på 50-100 kr. Det vil sige at du ikke behøver at bruge mange penge på gode odds i begyndelsen, hvis du først ønsker at teste platformen. I mange tilfælde kan du også få en god ide af spillesiden ved blot at navigere mellem de forskellige sektioner. Tjek gerne den specifikke betting side både med din computer og din smartphone, hvis du er glad for at placere væddemål med dine mobile enheder.

Ovenfor har vi nævnt at du ikke nødvendigvis behøver at overføre mange penge til at starte med online betting. Dog er det vigtigt at være opmærksom på at de fleste odds bonusser til nye medlemmer udelukkende er på det første indskud. Derfor bør du huske på om du ønsker at starte med en lille betting bonus, eller at få så meget som muligt ud af velkomstbonussen. Her er det også vigtigt at være opmærksom på bonusbetingelserne, som du kan læse, når du klikker dig videre til alle bookmakere.

Danske betting sider vs udenlandske betting sider

dankse flag betting ikonMange har udelukkende spillet på sport på nettet. Der er flere og flere, som ikke kender til sportsvæddemål i “gamle dage”. Før internettet spillede folk på sport med spillekuponer i kiosker, på stadions og lignende. Det er der naturligvis stadigvæk nogle personer, som foretrækker, og det respekterer vi. Derfor har vi valgt at sammenligne online bookmakere med traditionel betting i vores tabel nedenfor, så du kan se hvilke forskelle der er.

 

Online bookmakereTraditionel betting
Du kan placere væddemål på din mobiltelefon eller tablet.Du skal fysisk til en kiosk eller lignende for at placere dit væddemål.
Du kan spille på live odds i takt med at kampen skrider frem.Ikke muligt at spille på live odds. 
Du kan spille hvor som helst. I din stue, på stadion, i toget osv.Det er begrænset til den kiosk eller det sted, som udbyder sportsvæddemål. Du skal fysisk tage derhen. 
Du skal registrere en bruger for at kunne spille på sport.Du behøver ikke at tilmelde dig hos kiosken for at placere dit sportsvæddemål.
Udfaldet og gevinster organiseres automatisk online.Du skal fysisk hen til kiosken for at udbetale eventuelle gevinster.
Det er muligt at modtage betting bonus til at spille på sport.Det er sjældent at en fysisk kiosk eller et spillested giver dig bonus til at placere væddemål.

Overvej flere betting sider

Længere oppe startede vi med at fokusere på hvordan du finder frem til flere af de bedste betting sider. Det vil sige i flertal. Når det kommer til at finde de bedste odds, kan det være smart at have en bruger hos forskellige betting sider med dansk licens. Det skyldes at du typisk får mest ud af at spille til høje odds.

Her tænker vi ikke på hvordan du specifikt skal gå efter spillesider med odds på 2.00 eller derover. Pointen er at du bør sammenligne væddemål for at spille på de bedre odds. Det kan fx være at du spiller på at Rafael Nadal vinder Wimbledon. I dette hypotetiske tilfælde står han til odds 1.75 hos en bookmaker og 1.90 hos en anden bookmaker. Der er det naturligvis smartest at spille hos sidstnævnte.

Hvis du vælger at have konti hos flere bookmakere, kan du først og fremmest kigge på hvor du har mulighed for at få bonus. Uanset hvad er det også vigtigt at du spiller ansvarligt. Det vil sige at du skal have mulighed for at kontrollere dit spil, og hvis konti på flere forskellige sider gør det svært for dig, er det måske ikke den bedste løsning. Men det kan være en god løsning, hvis du ønsker at maksimere eventuelle gevinster.

Fordele og ulemper ved betting sider

fordele og ulemperDu kan altid finde fordele og ulemper ved hvad som helst. Derfor gælder naturligvis det samme for bookmakere på nettet. Hvis du spørger os, har vi svært ved at finde ulemper, da der nærmest kun er fordele. Dog er det naturligvis også et spørgsmål om personlig interesse og hvad du søger. Hvis du er glad for at spille på sport, vil du nok være enig i at de byder på mange fordele. Har du ingen interesse i det, kan du måske ikke se lige så mange fordele. Nedenfor kan du se fordele og ulemper ved bookmakere på nettet.

FordeleUlemper
Du kan spille på sport hvor som helst. Spillere kan have svært ved at håndtere pengespil med så nem adgang.
Spil på sport i hele verden.Du skal oprette en bruger med dine personlige oplysninger for at få adgang.
Live odds med høj teoretisk tilbagebetalingsprocent.Til tider “skjulte” bonusbetingelser til at spille gevinster fri. Dog handler det blot om at læse vilkår og betingelser. 
Live streaming af sport hos udvalgte bookmakere.
Mulighed for at modtage betting bonus til at spille på sport.
Mulighed for at lukke væddemål før tid med cash-out funktion.

Fordele ved betting sider

Der er så mange fordele ved betting sider at vi har delt det op i undersektioner nedenfor.

Mobil betting

En af de største fordele ved de bedste betting sider nu til dags, er at du kan tage betting med dig med overalt. Du er ikke længere bundet til at skulle tage ned i en spillehal eller finde en kiosk for at spille på den danske superliga og de mange sportsgrene, som byder på events hver uge. Det er endda muligt at vædde på en fodboldkamp, mens du er på stadion. Der er det især relevant at spille på live betting, da du jo selv er ved at se hvad der foregår.

Live betting

Netop live betting er en anden stor fordel ved betting sider på nettet. Nu kan du oddse live på fodbold, håndbold, golf, tennis, eSport og andre sportsgrene. Det kunne man ikke før i tiden, da det hele var landbaseret. Men nu hvor det foregår online er der fart over feltet, og det er der mange, som godt kan lide med de bedste betting sider på nettet.

Betting bonus

Længere nede vil du også kunne læse en lille smule om bonus, og det er også en stor fordel ved betting sider. Efter at det danske marked for pengespil blev liberaliseret, er der kommet mange betting sider på nettet. Det har ført til mange kampagner fra højre og venstre. De online bookmakere bruger tilbud og bonus til at tiltrække nye spillere, og det kan du nyde gavn af. Hos landbaserede spillehaller og kiosker vil du nok sjældent få bonus og VIP-point, men det kan du altså hos betting sider på nettet og det er en kæmpe fordel.

Højere odds

Når du fysisk set spiller på sportsvæddemål har du ikke lige så mange valgmuligheder. Du kan kun være på et sted af gangen, altså fysisk set. Taget være betting sider på nettet kan du som sagt sammenligne odds og maksimere eventuelle gevinster. Det er anden stor fordel, da du kan opnå større gevinster.

Live streaming

Det kan hurtigt blive kostbart at se sport i dansk Tv. Fodbold er fx spredt ud på forskellige Tv-kanaler og det kræver at du har flere Tv-pakker. Det kan blive dyrt og svært at holde styr på. Nu til dags er der flere betting spillesider, som ikke kun har odds, men også live streaming af sport.

Normalt skal du have et minimumsbeløb stående på din konto, eller have placeret et væddemål inden for 24 timer, før du kan få lov til at se sport streaming. Begge er fair vilkår, hvis du spørger os, og det er rimelig nemt at opfylde. Hvis du har en betting konto vil du normalt have en saldo stående på den. Minimumsbeløb for sport streaming er typisk 100-200 kr., som de fleste kan have stående på kontoen. Faktisk er der ingen krav om at du bruger de penge, og du kan ofte indbetale og udbetale penge uden gebyr.

Den anden løsning er at placere et sportsvæddemål inden for 24 timer. Hvis du har en bookmaker konto, har du højst sandsynligt interesse i betting. Det vil sige at du nok alligevel vil spille på odds på den kamp, som du har planer om at se. Derfor kan det også være en fin løsning. Husk dog at spille ansvarligt og ikke at spille på alle kampene du vil se, hvis du ser meget sport på nettet. Det kan hurtigt blive til en dyr affære og vi anbefaler altid spil med ansvar og at overholde et spilbudget. Men vi føler i hvert fald at sport streaming er en stor fordel ved de online sider med odds.

Hjælp til ansvarligt spil

Netop ansvarligt spil, som vi har nævnt ovenfor, er en anden fordel ved betting siderne på nettet. Du vil nok sjældent møde en kiosk eller en landbaseret forretning, som gør højt op i om du spiller med ansvar eller ej. Men de bedste online spillesider på nettet, som har dansk licens, fokuserer på at hjælpe dig. Det gør de ved at have store sektioner med tips og tricks til at spille med ansvar. Der er også værktøjer som fx grænser, der kan hjælpe dig med at styre dit spil. De bedste sider har også live chat, som hellere end gerne, ønsker at give dig en hjælpende hånd, hvis du har spørgsmål til supporten.

Glimrende support

Ovenfor har vi nævnt support, og det er anden god fordel ved betting siderne på nettet. Sjældent vil du støde på en forretning på gadehjørnet med spillekuponer, der har en aktiv kundeservice. Faktisk har mange bookmakere på nettet support hele døgnet rundt, og det finder du ingen andre steder. Det er naturligvis også en enorm fordel.

Du kan altid spille på væddemål

Med en online betting side kan du altid spille på væddemål uanset hvor du er. Det betyder at du ikke engang behøver at klæde dig på for at gå ud ad døren og sammensætte en væddemålskupon. Du har endda adgang til at spille hele døgnet rundt. Det er blot vigtigt at fremhæve at du bør have et sundt forhold til din betting, og spille når det passer dig bedst.

Ulemper ved betting sider

ulemper ikonGenerelt set er det svært at sige om der er ulemper ved bookmakere. Det kommer nok mest an på om du er til betting eller ej. Der kan være ulemper ved visse betting sider sammenlignet med andre.

Her er der tale om de faktorer, som gør at visse spillesider er bedre end andre. Først og fremmest bør du holde øje med brugervenlighed. Det skal være nemt at placere sportsvæddemål hos en bookmaker på nettet. De fleste bookmakere har søgefunktioner, masser af interaktive grafiske elementer og generelt et godt design, som gør betting nemt og det skal det også være. Hvis du skal bruge tid på at finde det du søger, vil du sikkert ikke nyde spilleoplevelsen.

Mange brugere går også efter betting bonus på nettet. Her er det vigtigt at du er opmærksom på bonusbetingelserne. Der er en klar ulempe ved de spillesider, som har urimelige bonusbetingelser. Det kan fx være høje gennemspilskrav og/eller kort tid til at opfylde vilkår og betingelser. Når du spiller på betting sider med dansk licens, er du altid sikret at gennemspilskravet højst er på ti gange. Det er en regel som Spillemyndigheden har sat til fordel for de danske tipsters. Faktisk er der så hård konkurrence blandt alle de bedste betting sider at du normalt kan finde bookmakere med gennemspilskrav på kun 6-8 gange. De er blandt andet på vores liste over de bedste betting sider i Danmark længere oppe.

Betting børser vs sportsbooks

En spillebørs er ikke et lige så udbredt koncept i Danmark som bookmakere, men de findes. Hele konceptet med en spillebørs går tilbage til omkring årtusindeskiftet, og derfor kender du måske allerede en lille smule til det.

Som navnet antyder er der tale om en børs med spil. Det vil sige at det er en form for børs med odds, som du kan spille på. Hos en betting side i form af en kendt bookmaker, spiller du på de odds, som de lægger op. Når du spiller på en spillebørs, kan du selv være bookmakeren og sælge odds til andre spillere på siden.

På en spillebørs spiller du imod andre kunder, og det fjerner en vis margen. Her tænker vi på den margen, som en traditionel bookmaker tager for at drive deres forretning. Derfor kan det betyde at der potentielt kan være en bedre teoretisk tilbagebetalingsprocent på op til 95 % hos en spillebørs.

Selvom at der ikke er den margen, som der normalt er hos en bookmaker, kan du naturligvis ikke få alle pengene hos en spillebørs. Ellers ville det ikke give mening for dem at drive forretningen. I Danmark er der en kommission på 6,5 % på nettogevinsten hos en spillebørs. Mens det måske ikke lyder af meget, kan det potentielt blive til en del. Det gælder især hvis du spiller meget på sport på nettet.

Hvorvidt en spillebørs er bedre end en bookmaker, er måske en sag om smag og behag. Dog kan vi se på grund af den manglende popularitet af spillebørser af bookmakere nok er mest populære, i hvert fald i Danmark.

En spillebørs er i høj grad afhængig af udbud og efterspørgsel på odds. Hvis det mangler, betyder det at der er en mangel på odds. Det kan også betyde at de odds som findes ikke er særligt attraktive. Hele dette fører i gentagende tilfælde til at en spillebørs er nødt til at kæmpe for overlevelse i Danmark eller at dreje nøglen om.

Dog er der flere bookmakere, som har valgt at revolutionere markedet med en kombination af begge dele. Der findes flere betting sider, som både lægger sine egne odds op samt giver brugerne mulighed for at sælge odds på deres spillebørs. Hvis du er glad for begge dele, kan det derfor måske være den rette løsning for dig. Det er op til dig at beslutte.

Tips til danske tipsters: Det skal du kigge efter hos forskellige betting sider

Vi har allerede været en del inde på hvad du skal kigge efter, når du opretter en bruger hos en eller flere forskellige betting sider. Det kan være live spil i form af live betting, høje odds, live streaming, forskellige sportsbegivenheder, dansk spillelicens osv. Men hvad er det vigtigste? Det er nok bonusser og odds, så det gennemgår vi en lille smule nedenfor.

Bonusser og odds

Når du opretter en konto hos spillesider med odds i Danmark, vil du sikkert fokusere på bonusser og odds. Lad os først tage odds, da det er det hele alt sammen handler om. Før du opretter en konto, bør du dykke ned i udvalget af odds. Her skal du analysere om de har det, som du søger. Måske er du mest til fodbold, det kan være at du foretrækker danske spil, måske elsker du eSport. Uanset hvad kan udvalget ofte have en afgørende faktor for hvorvidt den bestemte spilleside er noget for dig.

22bet-velkomstbonus

Betting sider 22bet: Velkomstbonus 

Når du har analyseret odds, kan du også analysere bonus. Typisk når du opretter en konto hos en bookmaker kan du få en startbonus. De fleste betting sider har en velkomstbonus til nye medlemmer, da det motiverer brugere til at oprette en konto. Det får også spillesiden til at skille sig ud blandt mængde. Her bør du ikke alene kigge på hvor meget du kan få i bonus men også bonusbetingelserne og hvad du egentligt får i sport bonus. Der findes flere forskellige former for betting bonus, men der er normalt typisk tale om:

  • Et matched freebet
  • Forhøjede odds
  • Indbetalingsbonus
  • Indbetalingsfri bonus

Udover bonus til nye medlemmer, er der også ofte bonus til eksisterende medlemmer. Det kan være i form af et loyalitetsprogram, kampagner, og andre tilbud. Dem kan du også tjekke ud, når du klikker dig videre til bookmakeren. Vælg en side på vores liste over betting sites længere oppe, og klik dig videre og tjek “kampagnesektionen”. Der kan du typisk analysere såvel bonus til nye medlemmer samt bonus til eksisterende medlemmer.

Sportsmarkeder: Hvad bør du spille på hos danske betting sider?

Nu hvor du måske har fundet frem til den bedste bookmaker for dig, er det blevet tid til at finde ud af hvad du bør spille på. Her er der ikke noget endegyldigt svar for hvilken sport, der er den bedste at spille på hos betting siderne. Det kan afhænge af forskellige faktorer, som du kan kigge på nedenfor.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent

Teoretisk tilbagebetalingsprocent, som også forkortes til RTP, dækker over hvor sandsynligt det er at du vinder på dit væddemål i teorien. RTP er mere udbredt i forhold til online casino, men det bruges også i forbindelse med betting.

Her kan det variere fra den ene spilleside til den anden. Derfor er det altså vigtigt at du måske overvejer at have konti på flere forskellige af betting siderne, som vi har nævnt længere oppe, så længe at du kan spille ansvarligt.

Årsagen til at det måske kan være smart at have en bruger på forskellige platforme, er betting sider kan fokusere mere på en sportsgren end en anden. Stort set alle bettingsider fokuserer i større eller mindre grad på fodbold betting, da fodbold er den mest populære sportsgren i verden. Men der er også spillesider, som fx fokuserer på dansk fodbold, engelsk fodbold, golf, tennis, eSport osv.

Heldigvis er det rimeligt nemt at finde informationen om RTP. Der er flere sammenligningssider, hvor du kan se den procentmæssige RTP for sportsgrene og turneringer hos de største bookmakere. Det kan du overveje at gøre, hvis du har brug til hjælp til at finde en god betting side til dig. Hvis du er mest til fodbold, kan du læse videre i den næste sektion.

Spil på fodbold

Langt de fleste tipsters spiller på fodbold. Det er en utrolig populær sportsgren i Danmark, Europa og resten af verden. Hvis du er glad for fodbold odds, vil du sikkert finde mange gode odds hos alle de betting sider, som vi har nævnt længere oppe.

Derfor kan det være smart at fokusere på hvad du ellers kan få hos dem. Kig på om du kan få boostede odds, som også kaldes for forhøjede odds. Tjek om der er live streaming af fodboldkampene. Kig om der er ekspertråd af tidligere danske fodboldspillere. Dyk ned i udvalget af odds og se hvor mange forskellige spilmarkeder der er på de enkelte kampe. Hos de bedste sports betting sider kan du finde flere hundrede spilmarkeder med alt fra Asian Handicap, til over/under mål, kort, målscorer, halvlegsresultat og meget mere. Husk også at kigge på live betting, hvis du foretrækker at spille på høje odds, som skifter i takt med at fodboldkampen skrider frem.

Odds på eSport

Hele verden har et stigende fokus på eSport. Spil som CS:GO og fodbold computerspil er blevet til populære sportsgrene med live streaming. Derfor kan du overveje at vælge en bookmaker, som fokuserer på denne form for odds. Der er flere bookmakere, som har live streaming af CS:GO og andre former for eSport. Andre betting sites har interaktiv grafik, som hjælper dig med at spille på den slags væddemål. Det kan mange gange gøre det sjovere at spille på denne slags væddemål.

Netop at der er så meget fokus på denne sport i Danmark og i resten af verden, kan måske gøre det nemmere at spille på den. Du kan i hvert fald finde meget indhold på de sociale medier samt nyheder på diverse sider på nettet. Desuden er der også flere og flere tipsters, som deler sine forudsigelser af eSport. Mens det ikke er direkte garanti for at du kan opnå succes med odds, kan du bruge det til at analysere de bedste bets, så du forhåbentligt kan tjene penge på dem.

Håndbold odds

I Danmark er vi også meget glade for håndbold. Ligesom med eSport og fodbold kan du derfor også finde meget information om håndbold sportsvæddemål. Der er konstant nyheder om især det danske håndboldlandshold, som du kan overveje at gøre dig ekspert i. Du kan naturligvis også spille på håndboldklubber i Danmark eller i udlandet som fx i Frankrig, Tyskland eller Spanien, hvor håndbold også er stort. Her er det ofte en god ide at udvælge en klub og følge den i løbet af sæsonen.

Uanset om du fokuserer på fodbold, eSport, håndbold eller en fjerde sportsgren, er det nemlig en god ide at blive til en slags ekspert. Når du klæder dig godt på med information, vil du have nemmere ved at analysere kampene og på den måde kan du øge dine sandsynligheder for at vinde på odds. Husk dog at der aldrig er garanti for at ramme plet, da vi jo taler om sport.

Spil på underholdning

Der bliver altid talt meget om sport med alle betting sider. Men måske har du også lyst til at spille på begivenheder, som ikke har noget at gøre med sportens verden. Her tænker vi specifikt på bedste odds på underholdning.

Typisk kan du spille på politik, prisuddelinger og Tv. Det kan fx være Præsidentvalget i USA, Folketingsvalget i Danmark, Vild Med Dans, Oscars og andre lignende store begivenheder. Her er det relevant at satse penge, hvis du først og fremmest har lyst til at gøre det lidt for sjov. Det er naturligvis vigtig at tage det seriøst, men der er blot et ekstra underholdningselementer med betting på Tv og politik.

Desuden kan du også udnytte hvis du allerede har interesse i fx dansk politik og at du får mulighed for at spille på det en gang i mellem. Det kan også være at i ser Vild Med Dans hjemme i stuerne hver fredag, og der kan i tilføje lidt sund konkurrence ved at satse på de bedste odds på vinderspil.

Samlet konklusion om de bedste betting sider

konklusion ikonNår det kommer til at finde frem til de bedste bookmakere i Danmark, vælger mange spillere at tjekke anmeldelser og bedømmelser. Du kan finde begge dele her på siden hvor du kan klikke dig direkte videre til de bedste sider. Der kan du prøve dem af og finde ud af hvilken der passer bedst til dig. Husk at du kan overveje at oprette konti på flere betting sites nævnt længere oppe, for eventuelt at maksimere gevinster. Vær også opmærksom på bonus til nye og eksisterende medlemmer og dertilhørende bonusbetingelser. Så er du godt på vej til at oprette en betting konti i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du finde en række FAQ, som vi ofte får i forhold til de bedste bookmakere på nettet.

Du kan kigge på sammenligning af RTP, når du leder efter konkurrencedygtige odds. Alternativt kan du også vælge 2-3 bookmakere på vores liste over de bedste betting sider og sammenligne odds for den kamp du vil spille på.
Live odds kan også forklares som live spil eller live betting. Det er online betting på live begivenheder. Med andre ord er det fx en igangværende fodboldkamp hvor live odds skifter i forhold til kampens begivenheder.
I forhold til hvilken sport du bør spille på, anbefaler vi først og fremmest en du har interesse i. Du kommer længere ved at spille på amerikansk fodbold end fx europæisk, hvis du er mere interesseret i NFL. Vælg noget du kan lide.
Matched free bets er en bonus, som kan oversættes til et matchende risikofrit spil. Det betyder at en betting side i dette tilfælde matcher din indbetaling, når du opretter en konto hos dem. Hvis du fx vælger at indbetale penge med 100 kr. vil du få et free bet på 100 kr. Husk altid at læse regler og vilkår.
Du har mange muligheder for at få velkomstbonus og du kan klikke dig videre til en betting side nævnt ovenfor. Der kan du få bonus, når du opretter en ny konto hos en bookmaker. Det vil sige at velkomstbonus udelukkende er til nye medlemmer.
Hvis du spiller på danske betting sider, det vil sige en betting side med dansk licens, og du har bopæl i Danmark, skal du ikke betale skat af dine gevinster.
Spillemyndigheden i Danmark kontrollerer og regulerer danske betting sider med dansk licens. De sørger for at der er sikker og fair spil og du kan altid kontakte Spillemyndighedens hjælpelinje, hvis du har spørgsmål.
Det er bedst at spille på online betting sider med dansk licens fremfor dem uden dansk licens. Længere oppe kan du klikke dig videre til de bedste betting sider på betting markedet i Danmark.


Var det nyttigt?
[Total: 1 Average: 5]