Skip to main content

Hvad Er Spread Betting?

Hvis du er glad for at spille på sport, har du måske interesse i at spille på spredte spil, som også er kendt som spread betting. Denne form for væddemål kaldes også for spread point, og måske har du allerede fanget en lille smule af ideen af hvad det går ud på. Under alle omstændigheder kan du læse med nedenfor hvor du kan blive ekspert på hvad det vil sige at spille på spread beting.

Hvad er Spredte Point Odds?

Når du spiller på spread betting, betyder det kan du kan satse på flere potentielle resultater med et og samme odds. Her er det nemmest at give to eksempler, så du kan få en ide af hvad spredte point oddsbetyder.

Den traditionelle form for betting odds hos en bookmaker med dansk licens giver dig faste odds på fx en fodboldkamp. Det kan være at du spiller at Real Madrid vinder over RCD Espanyol og at du satser på odds 1.75.

Når du spiller på spredte væddemål, spiller du i stedet på en forudsigelse af et interval. Denne form for betting er mindre populær sammenlignet med de fikserede odds, men den er ved at blive mere populær nu til dags. Det kan få folk til fejlagtigt at tro at det er en nyere form for betting, men det er faktisk ikke tilfældet. Historien går at spread betting stammer tilbage til 1940’erne.

Den Binære Betting

Den traditionelle form for online betting med fikserede odds er kendt som gevinst-eller-tab spil. Her spiller du som tipster på hvorvidt en begivenhed vil finde sted. Denne form for betting kaldes også for binær betting. Det skyldes at der kun er to mulige resultat.

Der er ikke nødvendigvis kun tale om sportsbegivenheder. Det kan også være særlige væddemål, hvor du spiller på sangkonkurrencer, politiske valg, eller andet. Du spiller på et resultat, som er usikkert.

Den Spredte Betting

Når du spiller på spredte point, spiller du ikke udelukkende på hvorvidt et resultat vil ende med at blive til en realitet eller ej. Du spiller også på hvor nøjagtig din forudsigelse er. Det er altså en mere kreativ form for betting, og derfor er den måske lidt mere kompliceret at forstå.

Når der er tale om spredt betting, fastsætter bookmakeren et interval af point, som du som tipster spiller på. Bookmakeren giver en forudsigelse med spredte point på hvad de tror vil ende med at ske i et opgør. Du som spiller ender med at købe dig ind på disse spredte odds, hvis du har analyseret dig frem til at det endelige resultat, vil nå over forudsigelsen. Sælger du på denne spread, tror du at der vil komme et lavere udfald. Det unikke ved de spredte point er at du som spiller stadigvæk potentielt kan vinde et væddemål, selv når det hold, som du spiller på, ender med at tabe opgøret.

Jeg Forstår Ikke De Spredte Point

Måske er du nået helt hertil og du stadigvæk ikke er helt sikker på hvad spredte point egentligt går ud på. Det er helt normalt, da det er et nyt koncept for dig. Heldigvis med odds er det gode at du ikke nødvendigvis behøver at satse mange penge på dine sportsvæddemål.

På den måde kan du prøve dig frem, mens du lærer hele konceptet at kende. Det hjælper også at se videoer på YouTube, som findes på engelsk, dansk og mange andre sprog. Desuden sørger bookmakere med denne form for betting også for at give omfattende vejledninger. Du kan også kontakte supporten, som sikkert hellere end gerne vil hjælpe dig enten via live chat, e-mail eller telefon.

Hvilken Sport Kan Du Spille På Med Spredte Odds?

Du kan spille på de samme sportsgrene, som du kan spille på med de traditionelle fikserede odds, som du måske allerede kender til. Først og fremmest er der mange tilgængelige odds på fodbold, som er verdens mest populære tilskuersport. Desuden kan du normalt spille på håndbold, golf, tennis, eSport, motorløb, ishockey og mange andre sportsgrene.

Fordele Med Spredte Point Betting

Det er naturligvis vigtigt at kigge på eventuelle fordele med denne form for betting. Den mest åbenlyse er at du potentielt kan vinde større gevinster, når du får mere ret. Modsat kan du kun få ret eller ikke få ret, når du spiller på faste odds. Man kan altså sige at den spredte point betting belønner dig for at bruge tid på at analysere odds samt hvor dygtig du er til at spille på odds.

Måske er spredt betting også mere interessant, da du også kan spille på underdogs. Med faste odds vil du ofte spille på storfavoritten. Det kan fx være de bedste Premier League-klubber i fodbold, Novak Djokovic i tennis og sådan kan vi blive ved. Når du spiller på spredte point, kan du sælge dit bet. Fx kunne du have spillet på at Italien ikke ville kvalificere sig til VM. Den tidligere Europamester var favorit til at kvalificere sig, og overraskede ved ikke at kvalificere sig til turneringen i Qatar.

Du kan også spille på live væddemål med spredte point. Her kan du enten delvist lukke væddemål, lukke dem før tid, eller justere dine bets, hvis kampen er gået i gang og de nuværende resultater har fået dig til at skifte mening om udfaldet.

Konklusion Om Spredte Point

Det er bestemt ikke nemt at satse på spread betting, men det kan det blive. Vi kan konkludere at det er en interessant betting form med mange fordele som fx at du kan spille mod en favorit, eller du kan blive mere belønnet for din viden. Måske kræver det lidt øvelse, men det kan du heldigvis gøre med lave indsatser hos gode bookmakere på nettet.

Netop de bedste bookmakere har også omfattende vejledninger og support, som sidder klar til at hjælpe dig med at lære denne ”nye” form for betting. Den er ikke ny, da den stammer tilbage til 1940’erne, men måske er spredte point betting nyt for dig.


Var det nyttigt?
[Total: 1 Average: 5]