VI ❤ SPORTSVÆDDEMÅL

Enrico

Jeg har fulgt den spændende verden af betting i Tyskland, Italien og resten af verden siden 2013. Jeg nyder altid de interessante samtaler om sportsvæddemål, der finder sted i vores team, da vi har en god arbejdsatmosfære, som konstant udvikler sig.

Jeg startede professionelt i bettingverdenen i 2013, selvom jeg officielt har bettet siden 2003, så jeg er fuldt ud bekendt med retningen inden for sportsbettingverdenen. I begyndelsen af min karriere fokuserede jeg primært på at skabe digitalt indhold, som jeg delte på mine sociale netværk, for at dele min passion og entusiasme for sportsbetting. Denne passion har ikke kun givet mig mulighed for at møde mange mennesker, men også for at lære. Min mission er at være i stand til at overføre min erhvervede viden, så nye mennesker kan lære om den spændende verden af sportsvæddemål.

Men i de senere år har jeg påtaget mig en ny udfordring: at være ansvarlig for kvalitetskontrollen af vores indhold på oddsbonus360.dk. Dette job kræver omhyggelig opmærksomhed på detaljer og en dyb forståelse af vores læseres behov og interesser. Vi er forpligtet til at opnå et højt kvalitetsniveau i vores anmeldelser og sammenligninger for at gøre oddsbonus360.dk til det foretrukne sted for spanske spillere, når de leder efter information eller ønsker at sammenligne bookmakere.

De vigtigste fakta
Redaktionschef siden 2012
Kontakt: enrico@oddsbonus360dk
Uddannelse: Kandidat i økonomi og business
Sprog: tysk, engelsk, spansk
Ekspertiseområder: sportsvæddemål, bonusser og kampagnetilbud, anmeldelser
Enrico in privato
Erfaring med sportsvæddemål siden: 2003
Favorit betting side: Bwin
Favorit væddemålstype: Flere væddemål
Højeste gevinst: 6.000 euro
Klub fan: BTSV Braunschweig

Spørgsmål til Enrico om sportsvæddemål

1. Hvordan kom du i gang med sportsvæddemål?
Jeg havde min første oplevelse med sportsvæddemål på Surebets-platformen. Der lærte jeg hurtigt, at man kan få succes ved at opnå et passende niveau af erfaring og solid viden. Man kan ikke tjene penge på sportsbetting uden en indsats.

2. Hvor ofte spiller du?
I dag spiller jeg 1-2 gange i weekenden. Jeg går aldrig glip af betting før eller under VM eller EM.

enrico

Enrico

Her kan du finde mere information om vores andre forlag: Om os