VI ❤ SPORTSVÆDDEMÅL

Julian

Mit navn er Julian, og jeg er redaktionschef for oddsbonus360.dk. Ud over en dybdegående erfaring på mere end 15 år har jeg altid haft en stor passion for sport og sportsvæddemål.

Takket være min erfaring er jeg ansvarlig for teamkoordinering, sammenligninger og online anmeldelser. Jeg er altid opdateret på bonusser til sportsbetting og nyheder inden for betting på det italienske marked og internationalt.

Som redaktionel direktør overvåger jeg det offentliggjorte indhold. Jeg garanterer vores forpligtelse til at udgive uafhængig information af høj kvalitet. Jeg leder et velmotiveret team af professionelle, der producerer autentiske og gennemsigtige anmeldelser. I hjertet af oddsbonus360.dk er altid vores læsere. Sammen med mit team gør jeg alt, hvad jeg kan, for at gøre vores portal til referencepunktet for dem, der leder efter de bedste bookmakere eller nyttige tips til sportsbetting.

De vigtigste fakta
Redaktionschef siden 2012
Kontakt: julian@oddsbonus360dk
Uddannelse: Bachelorgrad i journalistik
Sprog: tysk, engelsk, spansk
Ekspertiseområder: sportsvæddemål, væddemålsbonusser, anmeldelser
Julian in privato
Erfaring med sportsvæddemål siden: 2006
Favorit betting side: Bet365
Favorit væddemålstype: Enkelt væddemål
Højeste gevinst: 3.400 euro
Klub fan: Braunschweig

Tre spørgsmål til Julian om sportsvæddemål

1. Hvordan kom du ind i sportsbetting?
Min bedste ven åbnede en spillekonto hos bwin og vandt 50 euro på en weekend. Jeg var imponeret over den hurtige gevinst og åbnede min egen spillekonto samme dag. På det tidspunkt fungerede venskabsbonussen godt, hvis bwin blev anbefalet, og vi fik begge gavn af den.

2. Hvor ofte placerer du væddemål?
Før i tiden placerede jeg helt sikkert flere væddemål end i dag. Desværre mangler jeg tiden i øjeblikket. Når alt kommer til alt, mener jeg, at hvert væddemål skal analyseres godt. I øjeblikket spiller jeg for sjov og placerer for det meste single- eller kombinationsvæddemål med høje odds.

julian

Julian

Her kan du finde mere information om vores andre forlag: Om os