Skip to main content

Tipwin Bonus og bonuskode 2023

I denne Tipwin anmeldelse tager vores kyndige panel af eksperter et nærmere kig på det aktuelle udbud af Tipwin bonus og kampagner. Vi kender selv alt for godt til det at være fuldstændigt begravet i alt for meget info og reklamer om bonusser og kampagner, og vores spileksperters mission med denne anmeldelse er at give et klart overblik og en objektiv indsigt i spillemarkedets mange forskellige bonustilbud.

Maksbonus:800 kr
Procent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendigt
Mind. indbetaling:100 kr
Mindste odds:1,80
Omsætningskrav:5 x
Tidskravet:60 dage
Betalingsmetoder:Mastercard og VISA, Skrill og Paypal eller online banking tjenester som Trustly

Nu er turen kommet til den maltesiske sportsbetting-platform Tipwin. Vores spileksperter vil her dissekere den aktuelle Tipwin velkomstbonus samt de eventuelt øvrige kampagner hos Tipwin. Hvis du ønsker klar besked og direkte indsigt i Tipwin bonus udbud, så læs endelig med her.


Alle detaljer vedrørende Tipwin velkomstbonus

Tipwin logoAlle betting sider med respekt for sig selv udbyder en velkomstbonus til sine nye spillere. Således også hos Tipwin. Vores eksperter dykker her ned i maskinrummet hos Tipwin og ser den aktuelle Tipwin velkomstbonus efter i sømmene.

Hvis du ønsker at spille hos Tipwin kan du samtidig lukrere på en 100% indbetalingsbonus ved oprettelse af konto hos Tipwin. Spiludbyderen tilbyder alt mellem 100 kroner og 800 kr i odds bonus og det fungerer på den måde, at Tipwin matcher din første indbetaling på den nye spillekonto. Indbetaler du 800 kroner, så giver Tipwin dig en bonussum på 800 kroner oveni din indbetaling.

Det er ikke muligt at hæve den aktuelle Tipwin bonus til dig selv med det samme. Du skal indfri nogle bonuskrav, før bonuspengene er dine. Du skal for det første gennemspille både indbetaling og bonusbeløb 5 gange hver. Har du indbetalt det maksimale beløb på 800 kr, så vil du skulle gennemspille indbetalingen på 800 kroner fem gange (i alt 4000 kroner) og bonusbeløbet på 800 kroner fem gange (ligeledes 4000 kroner).

Tipwin har også særlige krav til måden hvorpå du gennemspiller indbetaling og bonusbeløb. Du skal nemlig gennemspille beløbene til samlede odds på minimum odds 1.80. Alle væddemål under odds 1,80 vil ikke gælde til gennemspilningen.

Det mindste accepterede indbetalte beløb til aktivering af bonussen er på 100 kroner, og alle nye spillere får sammenlagt 60 dage til at afvikle sin velkomstbonus på Tipwin Danmark.

Fordele og ulemper ved Tipwin velkomstbonus

  • Bonussen kan gennemspilles på alle typer væddemål
  • Du skal ikke betale skat af bonus eller gevinster
  • Bonussen kan gennemspilles på alle tænkelige sportsmarkeder

  • Indbetaling og bonus skal gennemspilles 5 gange hver

Sådan opretter du konto hos Tipwin og får fingrene i velkomstbonussen

Hvis du aldrig tidligere har taget imod en Tipwin bonus og aldrig tidligere har været kunde hos Tipwin, så er du berettiget til Tipwins velkomstbonus på 100 og op til 800 kr. Du kan blot følgende nedenstående trin for at komme hurtigt i gang med pregame eller live betting hos Tipwin med din velkomstbonus:

  1. Gå ind på Tipwins hjemmeside: tipwin.dk.
  2. Du skal blot klikke på velkomstlinket på hovedsiden.
  3. Opret din konto, indbetal dit første indskud på mellen 100 og 800 kroner.
  4. Bonusbeløbet frigives med din indbetaling.
  5. Du er nu klar til at foretage sportsvæddemål hos bookmakeren.

Du er nu klar til at foretage sportsvæddemål hos bookmakeren

Skal man bruge en Tipwin bonuskode maj 2023 til den aktuelle velkomstbonus?

Selvom mange betting sider i dag ofte benytter både kuponkoder, kampagnekoder og bonuskoder, så skal der i dette tilfælde ikke benyttes nogen form for Tipwin bonuskode for at få fingrene i den aktuelle betting bonus. Tipwin tilbyder sin bonus uden nogen form for krav om bonus- eller kampagnekode. Du vil modtage bonussen når du indbetaler penge første gang på din nye spillekonto hos Tipwin.

Før eller siden kan det dog blive tilfældet, at Tipwin indfører bonuskoder. I så fald vil vores eksperter her på siden sørge for at have indsamlet dem alle, så du blot skal frekventere denne hjemmeside for at få dem. Det gælder også alle øvrige bonuskoder, som er aktuelle hos andre bookmakere.

De samlede bonusvilkår og krav til Tipwin velkomstbonus

Alle betting sider har krav, betingelser og vilkår til deres respektive velkomstbonusser. Og det er naturligvis også tilfældet hos Tipwin. I de følgende afsnit giver vores spileksperter et samlet overblik over kravene og vilkårene til Tipwins bonusser.

Minimumsindbetaling til aktivering af Tipwin odds bonus

Tipwin giver alle nye kunder muligheden for at indkassere en indbetalingsbonus, men kravet er dog, at man som ny spiller skal indbetale minimum 100 kroner for at aktivere bonussen. Alt derunder vil betragtes som værende ugyldigt til aktivering af bonussen, og retten til bonussen vil derefter være tabt.


Minimumodds til gennemspilning af Tipwin betting bonus

Bookmakeren Tipwin stiller også det krav, at man skal gennemspille sin bonus og sin indbetaling til bestemte tipwin odds. Tipwin Danmark understreger at kun væddemål spillet til odds 1,80 eller derover vil kvalificere til gennemspilningen af bonus og indskud. Spiller man på lavere Tipwin odds end 1,80, så vil disse væddemål ikke tælle med i gennemspilningen.


Tidskrav til Tipwin velkomstbonussen

Enhver bookmaker har tidskrav til sine bonusser, og det gælder også Tipwin. Du vælger selv om du vil gennemspille bonus og indskud på live odds eller pregame odds indenfor forskellige sportsgrene, men du skal gøre det indenfor en tidsperiode på 60 dage. Ellers bortfalder bonussen hos Tipwin og du vil ikke kunne får dine penge udbetalt fra bonussen.


Kan man gennemspille bonussen på live betting hos Tipwin

En af de bedste aspekter ved Tipwin odds bonussen er, at der ikke hviler noget krav til om bonussen skal afvikles på single væddemål eller kombi-bets. Du bestemmer helt selv om du vil gennemspille bonussen på enkelte udfald og du bestemmer også selv om du ønsker at spille live på Tipwins forskellige live væddemål, eller om du vil foretage bets på pregame odds i store fodboldligaer som Premier League, La Liga, Bundesligaen eller noget helt andet.


Omsætningskravet til bonussen på Tipwin

Uanset om du vælger live væddemål eller gode odds på Manchester United eller noget helt tredje til gennemspilning af din betting bonus, så er det også vigtigt at huske på, at der hviler et omsætningskrav på bonussen. Du skal nemlige foretage så mange væddemål af din betting bonus og indbetaling, at du når op på at have gennemspillet beløbene 5 gange hver. Har du indbetalt 500 kroner og modtaget 500 kroner i bonus, så kræver Tipwin bookmaker, at du omsætter indbetalingen fem gange (2500 kroner i alt) og bonusbeløbet fem gange (ligeledes 2500 kroner i alt).

Tipwin bonus sammenlignet med andre sportsbetting bonusser på markedet

For at kunne sætte en velkomstbonus og andre bonusser i relief, sørger vores eksperter altid for at lave en solid sammenligning med de øvrige velkomstbonusser og bonuskampagner på markedet.

Tipwin LogoUnibet LogoComeon LogoBet365 Logo
Maksbonus:800 kr1000 kr1000 kr1000 kr
Procent:100%100%100%100%
Mindste Odds:1,801,401,801,01
Tidskravet:60 dage60 dage60 dage7 dage
Omsætningskrav:5 x8 x5 x/

Tipwin bonus må siges at være en ganske klassisk indbetalingsbonus, der er godkendt til sportsvæddemål for danske spillere. Bonussens største fordel ligger i at Tipwin tilbyder gennemspilning på alle tænkelige sportsvæddemål. Det er ikke alle bookmakere, der giver spillerne mulighed for at gennemspille velkomstbonussen på sportsgrene og væddemålstyper efter eget valg, men det gør Tipwin. Sammenligner man Tipwins bonus med 20Bets bonus, så står Tipwin i godt lys. Hvor Tipwin tilbyder spillerne at gennemspille bonussen på alle tænkelige betting typer, så kræver 20Bet ekspempelvis at bonussen gennemspilles på kombi-bets eller multivæddemål.

Tipwin bonussen tåler dog ikke helt sammenligning med andre prominente bonusser, når det kommer til selve oddskravet ved gennemspilning. Tipwin kræver, at bonussen og indbetalingen gennemspilles til minimumodds 1,80, mens eksempelvis Unibet blot kræver gennemspilning til odds på 1,40 eller derover.

Andre bonusser hos Tipwin

Der er desværre ikke rigtigt noget information om andre kampagner hos Tipwin. Faktisk mangler der information om bonus generelt. Måske er det fordi de stadigvæk er ved at bygge siden op. Det eneste sted du kan læse om velkomstbonussen, som Tipwin tilbyder, er ved at klikke på “bonus vilkår” i bunden af siden.

Der er derfor ikke en kampagnesektion, og det mangler i høj grad. Måske fokuserer bookmakeren på at informere brugerne om bonus via nyhedsbrevet. Det har vi ikke været medlem i lang tid nok til at skulle sige, men desværre er det begrænset hvad vi kan fortælle om hvilke andre bonusser Tipwin tilbyder.

Betalingsmetoder til aktivering af Tipwin bonus

Alle kunder der ønsker at benytte Tipwin tilbuddet om velkomstbonus skal naturligvis indfri 100 kroners minimumskravet for første indbetaling. Alle indbetalingsmetoder kvalificerer til aktivering af bonussen, så man kan frit vælge mellem alle tilgængelige metoder. Det være sig alt lige fra kreditkort som Mastercard og VISA til e wallets som Skrill og Paypal eller online banking tjenester som Trustly. Du kan altid kontakte Tipwin for yderligere information om betalingsmetoder og lignende.

Konklusion

konklusion ikonDer er flere ting, som trækker ned i denne anmeldelse. Det er desværre ikke så nemt at finde information om bonusser, som Tipwin tilbyder. Desuden er der ingen information om tidsfrist for opfyldelse af bonusbetingelserne. På den anden side står det klart at Tipwin giver op til 800 kroner i velkomstbonus på den første indbetaling. Der er ingen minimumsindbetaling, men da det er en matchende startbonus, skal du overføre penge for at få velkomstbonussen. I den forbindelse kan du også nyde det lave gennemspilskrav på syv gange, og de mange pre-match og live odds på platformen. Klik dig videre og se om det er noget for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Nye medlemmer og eksisterende kunder, som opfylder bonusbetingelserne, kan få bonussen.
Bonussen er udelukkende til sports- og live væddemål.
Nej, du behøver ikke at indtaste en Tipwin bonuskode.
Ja, de har licens fra Spillemyndigheden i Danmark.
Folk med bopæl i det danske skal ikke betale skat af gevinster hos Tipwin Danmark.
Der figurerer ingen information om tilgængelig velkomstbonus til casino.
Der er ikke en decideret bonus til en mobil app, men du kan oprette dig med både på desktop og mobil.
Klik dig videre til bookmakeren fra denne anmeldelse og opret din bruger.

Vores testrapporter om Tipwin

EmneordTest
AnmeldelseTipwin Anmeldelse
BonusTipwin Bonus
AppTipwin App


Var det nyttigt?
[Total: 1 Average: 5]