Skip to main content

Betting Sider & Bookmakere Med Dansk Licens

Der er mange gode betting sider med dansk licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Derfor kan det være overvældende at finde frem til de bedste bookmakere. Det hjælper vi dig med ved at klæde dig på med information om de bedste betting sider med et stort spiludvalg, live streaming, bonus, og meget mere. Vi sammenligner fordele og ulemper ved spillesider med og uden dansk licens, og kigger også på nye betting sider. Få alle de svar som du har ledt efter lige på denne her side.

De bedste betting sider med dansk licens

betting sider med dansk licens banner

Der findes efterhånden mange betting sider med dansk licens, og der er naturligvis sider som er bedre end andre. De fleste betting sider i Danmark har dog en høj kvalitet, da Spillemyndigheden, som du vil læse om igen og igen på denne side, sørger for at tjekke dem grundigt før de får licens. Netop et grundigt tjek har vi også gennemført at stort set alle bookmakere på det danske marked. Det har givet også mulighed for at skabe en liste over de forskellige bookmakere, som vi anbefaler. Nedenfor kan du se dem og klikke dig videre, og overveje at oprette en konto hos en eller flere af dem.

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via SELVLUKKER: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT

Hvilken forskel er der på bookmakere med dansk licens og andre betting sider?

Når det kommer til betting sider på det danske spillemarked sammenlignet med bookmakere af anden oprindelse, er den største forskel beskyttelsen fra Spillemyndigheden i Danmark. Det er naturligvis ikke den eneste forskel. Nedenfor kigger vi på udenlandske betting sider vs bookmakere med dansk licens.

Bookmakere med dansk licensUdenlandske spillesider uden dansk licens
Licens fra SpillemyndighedenUden dansk licens
Altid skattefrie gevinster Kun skattefrie gevinster inden for EU gælder ikke fx Curacao
Altid oversat til danskSjældent oversat til dansk
Større fokus på nordisk sportMindre fokus på skandinavisk sport
Altid dansk supportMest af alt engelsk support
Spil med danske kronerSpil med EUR eller anden udenlandsk valuta
Mere sikkerhed med NemIDSpil uden NemID
Fair bonusbetingelserTil tider krævende bonusbetingelser
Live streaming af sport hos de største bookmakere med dansk licens Sjældent live stream til Danmark

Fordele og ulemper ved at betting på betting sider med dansk licens

fordele og ulemperNedenfor kan du læse en række fordele og ulemper hos både nye bookmakere og kendte storspillere i branchen. Her er det vigtigt først og fremmest at bemærke at der nærmest er uendeligt mange fordele og meget få ulemper.

Vi skulle nærmest grave dybt ned efter at finde nogle ulemper, som nok ikke engang påvirker de fleste. Fx skal du indtaste flere personlige oplysninger og bekræfte din konto med NemID, som typisk ikke er kræve hos de betting spillesider i udlandet. Men dette er en sikkerhedsmæssig foranstaltning, som i sidste ende er med til at beskytte dig. Desuden kan du endnu ikke betale med kryptovaluta hos spillesider med væddemål i Danmark. Der er nok heller ikke mange danskere, som leder efter den valgmulighed. Det er heller ikke til at afvise om det kommer til at ske i fremtiden.

Uanset hvad kan du se fordele og ulemper ved live spil og standard betting hos spillesider med dansk licens nedenfor.

Fordele

 • Skattefrie gevinster.
 • Fokus på ansvarligt spil med brugbare værktøjer.
 • Kontrol af de danske spillesider.
 • Spillesiderne er altid oversat til dansk.
 • Dansk support er obligatorisk.
 • Danske betalingsmetoder som fx MobilePay og Dankort.
 • Bonus med max. gennemspilskrav på 10 gange.
 • Sikkerhedsmæssige foranstaltninger så du altid får dine penge på den korrekte konto.
 • Krav om at dine økonomiske midler skal opbevares på en anden konto end firmakontoen i tilfælde af konkurs.
 • Større fokus på odds på danske turneringer.

Ulemper

 • Du skal oprette dig med NemID.
 • Oprettelsen kræver flere personlige oplysninger.
 • Ingen mulighed for at betale med kryptovaluta.

Sådan opretter du en konto hos en dansk bookmaker

Det kan naturligvis variere hvordan du opretter en konto hos en enkelt bookmaker. Men typisk minder processen meget om hinanden. Her skal du normalt blot gennemføre disse trin-for-trin:

 1. Vælg en bookmaker på vores liste længere oppe.
 2. Klik dig videre.
 3. Tryk på “tilmeld” eller lignende.
 4. Indtast dine personlige oplysninger samt eventuel bonuskode.
 5. Vælg indbetalingsmetode og gennemfør dit første indskud.
 6. Bekræft din konto med NemID.
 7. Gå i gang med at opfylde vilkår og betingelser for bonus.

Find en passende betting side

Da du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige betting sider længere oppe, kan du vurdere dem i forhold til bestemte faktorer. Det kan blandt andet være udvalg af både pre-match og live odds. Hvis du er glad for live betting, kan du også passende overveje at gå efter en bookmaker med live streaming.

betting side dansk licens

Tegn på gode bettingudbydere med dansk licens.

Kig også på løbende bonusser til nye medlemmer. Det er ikke alene vigtigt at du kigger på bonus til nye medlemmer, men også bonus til eksisterende medlemmer. Dertil kommer mange andre faktorer som support, brugervenligt design, mobil app og vi kunne blive ved.

Bekræft din konto med NemID

Som nævnt længere oppe skal du verificere din konto med NemID, når du opretter en konto hos en dansk bookmaker. Det er en simpel proces, som endda gennemføres som det første skridt hos den pågældende bookmaker i mange tilfælde.

Flere betting sider kræver at du verificerer din konto direkte efter oprettelsen. Det skyldes at hvis du glemmer at gøre det inden for de første 30 dage, er de nødt til at lukke din konto. Derfor kan det være smart at få det af vejen så hurtigt som muligt.

Er en ny bookmaker en god ide?

Der kommer typisk en ny bookmaker på det danske marked hvert år. Mange synes at de bedste bettingsider, er de sider, som har et imponerende omdømme og mange års forretning. Men en ny bookmaker kan også være god. Fx fokuserer de typisk på et yderst avanceret teknologisk design. Ofte er der også fokus på moderne betting i form af live odds.

Nye bookmakere kommer også mange gange med attraktiv bonus som fx risikofrie spil for at konkurrere med de betting sider, som har været på markedet i mange år. Derfor behøver du ikke nødvendigvis at afskrive en ny betting spilleside fra dag et. Dog kommer det naturligvis an på hvad du personligt set leder efter.

Tjek altid bonusbetingelserne

Det er altid vigtigt at læse bonusbetingelserne for den velkomstbonus og anden slags bonus, som du spiller med hos bookmakere. Ofte markerer vi fluebenet for at have læst vilkår og betingelser, uden rent faktisk at læse dem, men vi anbefaler at bruge den ekstra tid, når det kommer til betting bonus.

Det skyldes først og fremmest at du kan sammenligne de bedste odds sider på nettet ved at analysere hvem der har de bedste bonusbetingelser. Ved at bruge 10-20 minutter på at læse dem sørger du også for at du har styr på hvordan du kan få bonus og undgå at miste den. Der er nemlig tit bonusbetingelser som fx gennemspilskrav, som skal opfyldes inden for en bestemt tidsperiode. Sørg derfor altid for at læse de “små bogstaver”.

Bonusser hos bookmakere med dansk licens: Hvad kan jeg få?

Du kan få mange former for bonus hos en bookmaker i Danmark. Nedenfor kan du se en liste over de mest udbredte former for bonus.

 • Matchende indbetalingsbonus.
 • Boostede odds
 • Bonus til VIP-medlemmer
 • Risikofrit første væddemål

Velkomstbonus

Ovenfor har vi blot nævnt nogle af de bonusser, som du typisk støder på hos en betting side. Først og fremmest vil du blive mødt af velkomstbonus. Mens det hos online casinoer næsten altid er en matchende indbetalingsbonus med en bestemt procentdel op til et vist beløb, kan det variere i større grad hos en betting side.

velkomstbonus leo vegas dansk

Leo Vegas med en dansk licens tilbyder en god betting bonus.

Fx kan det netop være en matchende indbetalingsbonus. Her er det typisk 100 % op til 500 kr. eller 1000 kr. Der vil spillesiden matche den første indbetaling, som du foretager i forbindelse med oprettelsen. I visse tilfælde er der tale om en velkomstbonuspakke med bonus på de første indbetalinger foretaget på siden, men det er meget sjældent hos betting sider i Danmark.

Udover matchende bonus, kan du også støde på free bets og risikofrie væddemål. Her er der mange, som blander de to ting sammen. Et free bet, det vil sige et gratis væddemål, er et væddemål på husets regning. Det vil sige at bookmakeren giver dig et bestemt beløb, typisk på 100 kroner eller deromkring, til at komme i gang med. Der er hverken omsætningskrav eller indbetalingskrav. Er der i stedet tale om et risikofrit væddemål, skal du selv indbetale et bestemt beløb og her giver bookmakeren dig et tilsvarende beløb til et nyt væddemål, hvis du ikke vinder på det første væddemål.

Alt dette er meget kort fortalt forskellige former for velkomstbonus hos betting sider i Danmark, og du kan læse meget mere om det ved at klikke dig videre til de anbefalede bookmakere længere oppe.

Sikkerhed på betting sider med dansk licens fra Spillemyndigheden

Mange danskere føler sig mere trykke ved at være beskyttet af Spillemyndigheden i Danmark. Ikke alene betyder det at det hele reguleres i Danmark. Der er også et enormt stort fokus på at spille ansvarligt og at hjælpe brugerne. Fx kan brugere i Danmark altid kontakte spillemyndighedens hjælpelinje, hvis de har brug for rådgivning i forhold til en bookmaker på det danske marked.

Netop Spillemyndigheden har også fastsat et loft for hvor mange gennemspilskrav, der må være forbundet med en betting bonus. I Danmark er loftet på ti gange, mens du sagtens kan støde på udenlandske bookmakere, som har gennemspilskrav på helt op til mellem 30 og 50 gange.

I Danmark kan du også nyde skattefrie gevinster hos bookmakere med dansk licens. Det kan du også hvis der er tale om en spilleside med europæisk licens. Men hvis du bevæger dig udenfor Europa skal du betale skat af dine gevinster hos de bookmakere. Ofte giver det ikke mening at skulle betale op til 40 procent i skat, når du kan nyde skattefrie gevinster hos de danske bookmakere.

Samlet konklusion danske betting sider

konklusion ikonDer er altså mange fordele ved at oprette en konto hos en eller flere spillesider med de bedste odds i Danmark. Du kan nyde skattefrie gevinster, dansk support, fair bonusbetingelser, ekstra sikkerhedsmæssige foranstaltninger og meget mere. Længere oppe kan du klikke dig videre til både nye betting sider og bookmakere, som har været på markedet i mange år. Flere af dem tilbyder endda bonus som fx et matched freebet, eller en anden form for velkomstbonus, så du kan komme godt i gang med at spille. Rul op på siden og klik dig videre til den spilleside, som fanger din opmærksomhed.

Ofte stillede spørgsmål om bookmakere med dansk licens

Nedenfor kan du læse en række ofte stillede spørgsmål om danske bookmakere.

Flere bookmakere med dansk licens er af udenlandsk oprindelse. Der er især mange bookmakere fra Malta, Storbritannien, Sverige og generelt hele verden. Men du kan sagtens spille hos de bedste bookmakere med dansk licens uanset om de er fra Danmark eller et andet land.
Hvis du bor i Danmark, skal du ikke betale skat af dine gevinster fra spillesider med den danske licens. Dansk lovgivning fastsætter af den enkelte bookmaker skal sørge for at betale skat.
Der er mange kampagner både til nye og eksisterende medlemmer hos de fleste bettingsider. Længere oppe kan du klikke dig videre til betting siderne, som vi anbefaler.
Du kan overveje at oprette dig hos en betting side med gode odds i forhold til den teoretiske tilbagebetalingsprocent (RTP). Ofte kan du også sammenligne odds hos flere bookmakere, da de bedste odds kan variere fra en sportsbegivenhed til en anden.
Der er ikke et klart svar på om det er bedst at spille hos en dansk sport platform eller en udenlandsk. Typisk er det et spørgsmål om smag og behag.
Ja, du kan vælge at spille på en af de mange betting sider med udenlandsk licens. Dog er der mange, som foretrækker alle bettingsider med dansk spillelicens, da det inkluderer beskyttelse og tryghed forbundet med de danske spillemyndigheder.
Spillemyndigheden regulerer pengespil i Danmark. Her sørger de for at alle bookmakere med dansk licens opfylder strikse regler i forhold til sikre transaktioner, beskyttelse af dine penge, skattefrie gevinster, max. omsætningskrav og meget mere.
Foretrukket valg af betting side kan være en personlig ting, men vi har i hvert fald anbefalet vores valg af de bedste betting bonusser og sider længere oppe.


Var det nyttigt?
[Total: 1 Average: 5]